- Milyen videókártyát?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Házimozi belépő szinten
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- A Sharkoon megtáltosodik a mechanikus klaviatúrák tekintetében?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Az a feladattól függ. Látatlanba nem lehet pontos árat mondani. netto 50-150 között általában. Sokat gondolkodtunk a kollégámmal az áron. Hiszen ha ''csak'' panelt kell cserélni, az egyszerű, nem drága - de a polcon kell lennie, tehát gyártónként ez több százat takar. Ezt is meg kellett venni, tehát a használata már nem 2 fillér. Vagy ott van a mechanika is, amit csak tiszta térben lehet bontani. Az is megvan (a képek a napokban kerülnek a honlapra). És akkor még a firmware kezelésről, saját fejlesztésről és vezérlőkártya arzenálról nem is írtam. Ezek mind a polcon kellenek. Tehát nem olcsó, de van esély. (Valamint mindig van új feladvány. Tegnap bontottam 20G WD-t, és az egyikben a lemez alján, a másikban a tetején volt a fej. Bontás nélkül nem válogatható ki. Ellőttünk egy winyót, és a mentést nem tudtuk megoldani - egyelőre.
) Tehát vagy egységáron dolgozunk (a bonyolultat megfizeti az egyszerű), vagy az adatok fontossága alapján (pl.: könyvelő, zenész, stb... többszörösét fizeti mint az egyetemista - szerintem nem etikus), vagy a bele fektetett munka arányában (amit előre látatlanba nem tudunk megmondani). Tehát adunk egy limit összeget ami a tapasztalatunk alapján elég a mentéshez (ezt módosíthatja a megrendelő durván csökkentve is), és ezzel a limittel kerül leadásra. Ha sikerül, ezen összeghatáron belül számlázhatunk, de ki is számlázzuk, hiszen megrendelte a leadáskor. Sikertelenség esetén pedig ingyenes. Na szerintem ez a leg barátibb mindkét fél számára. Senkinek sincs túl nagy zsákbamacska benne, habár a leadáskor halvány lila szellentésünk sincs arról, milyen feladványt kaptunk.
A túlfeszes Max mindig gázos. A fejszerelvény nem csereszabatos, ha az tönkrement, nem biztos, hogy egyáltalán menthető. -
rlph
tag
Hi!
Szerintem meghalt a seageta barracuda vinyom, mivel akárhova pakolom a jumpert nem ismeri fel a vinyot a gép. Már 2 gépen is megnéztem.
Lehet ilyenkor vmit tenni a vinyo újraélesztéséért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest