Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• davidow

csendes tag

Köszi a tippet! megnézem ezt a monitort. Nekem is baromi fontos a frissítés, és ilyenről még nem is hallottam hogy 120-at tudna egy monitor ilyen felbontáson! Bár a philips-hez sosem volt nagy bizodalmam, de talán tud jót is csinálni..

a tftkkel mi a baj? igazából ha csak azok lennének akkor semmi baj nem lenne velük, csakhogy igazán úgy érzem hogy a hely miatt és a kevesebb sugárzás miatt érné meg ilyet venni. viszont az új crt-k is elég keveset sugároznak. A tft viszont sokkal drágább, és bár sok fajta létezik egyik sem tud mindent (pl jó frissítés és jó beláthatósági szög, vagy szép képek a filmeknél, vagy mély fekete stb.) és 3szor annyit fizetni egy olyanért ami nem biztos hogy jobb is lesz, csak úgymond modernebb ,s divatosabb. de lehet h nincs igazam... :) akkor irjatok!

a vx924-ről pl egy külföldi oldal
    http://graphics.tomshardware.com/display/20050602/viewsonic-01.html
    kiemelte, hogy bár játszani jó, filmnézés közben nem vmi jó a képe. S bár nem tudom mennyire helytálló a tesztjük ( a Tiedhez képest) kritizálták a 4ms valódiságát. A végkifejletben azt irják h a vp191b-t joban ajánlják általános célra.
    Ja amúgy a magasság állítás is szúrja a szemem.

Új hozzászólás Aktív témák