Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Házimozi belépő szinten
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Hamarosan AI fogja intézni a terméktámogatást az Intelnél
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Akinek fáj, hogy fél-egy év alatt mennyit bukik rajta, az pl. azt csinálja mint én, megveszi pár hónappal később másodkézből félár alatt. Na ezt csináld meg egy promaxal. Én az S23-on kb 100 ezret fogok bukni, ha 3-4 év múlva eladom. Na ezt játszd el egy 14promax-al, hogy 3 év alatt csak 100 ezret buksz rajta. Hát nem annyit fogsz bukni. Mennyi most egy használt 12 promax? (240 ezerért már van 512-es) és mennyi volt újonnan 3 évvel ezelőtt? (570 ezer). Hopp ott a 300 ezres bukta. Az iphone-on csak az első évben nem buksz. De aki több évre veszi, az bukik rakta rendesen.
Feleségem S9 telefonját két év használat után 20 ezerrel olcsóbban adtuk el, mint amennyiért vettem neki Mondanom se kell, azt sem a Samsung store-ban vettem full áron. Eztsejátszodelegypromaxal.
Egyébként ezt az állandó ájfónozást nem értem. A droidosok 90 %-át nem érdekli, hogy "ott" mi van, mennyiért van, miért nincs, jobb-e, rosszabb-e, megéri-e Ez a droidos környezet ilyen. Gyorsan mennek le az árak mert folyamatosan jönnek az újabb, jobb (vagy nem jobb) telefonok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Gyúrósok ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Amazon Prime Video
- Spórolós topik
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- E-roller topik
- Képregény topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák.
- iPhone 14 Pro Új állapot Gari 2027-01
- Apple iPhone 7/7 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest