Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
wattafaka
senior tag
Időközben jobban belemélyedtem a dologba, és a videó szerkesztésénél láttam feliratszerkesztésre utaló jeleket, persze egy hatalmas SOON felirat csüngött rajta, amire kattintva az alábbi oldal jött be: [link], amin szemmel láthatólag azok a speckók vannak, ami nekem pont kell, de azért ha otthon találsz valamit, ne tartsd magadban. Az indokolatlan méretduplázódást viszont továbbra sem értem. (és még same as source-szal is pixelesebb, mint az eredeti
)
-
wattafaka
senior tag
Mediainfo 287-et ír..
Kipróbáltam ezt a Freemake Video Convertert, és tényleg egész jó beállítom MKV-nál, hogy Same as sourse, beteszem az elején a feliratot és kész, DE lenne két kérdésem:
-ha a videó és hang same as source, akkor hogy lesz a végén 60 megából 144?
-a feliratot lehet valahol szerkeszteni? mert jelenleg nálam nincsenek benne ékezetes betűk és elég pixeles is (options-ben nem találtam erre vonatkozó részt) -
wattafaka
senior tag
AVS Video Convertert használok, és ahogy tanácsoltad MKV-be konvertálom:
Forrás adatok:
-family.guy.s12e14.hdtv.x264-2hd.mp4
-video codec: H.264/AVC (Advanced Video Coding)
-frame size: 720*404
-bitrate: 286 (AVS szerint)
-frame rate:Ezek alapján az output-ot a következőképpen próbáltam belőni:
-family.guy.s12e14.hdtv.x264-2hd.mkv
-video codec: H.264/AVC (Advanced Video Coding)
-frame size: Original
-bitrate: 286
-frame rate: OriginalEnnek eredménye egy közel azonos méretű (60 helyett 62MB) ámbár hikomat minőségű videó. Próbaképp megnéztem az MKV formátumra kattinva alapértelmezettként felajánlott 1200-as bitrátával (megjegyzem én személy szerint baromi kevésnek tartom a forrás videó 286 bitrátáját, de több programmal is ugyanezt írja ki..), és már majdnem hogy megközelíti az eredeti minőségét, viszont több, mint 200MB lesz.
Ötlet? -
wattafaka
senior tag
-
wattafaka
senior tag
Sziasztok.
Régóta keresek egy olyan video konvertáló programot, ami azon kívül, hogy támogatja a fő kimeneti profilokat (avi, mp4, mkv satöbbi) tud olyat, hogy a videót és hangot abszolút érintetlenül hagyja. Erre azért lenne szükségem, hogy csak szimplán feliratot rá tudjak égetni a videóra mindenféle minőség- és méretváltozás nélkül. A neten talált legjobbnak minősített konverterek (AVS, Wondershare, Aimersoft) nem tudják sajnos ezt a funkciót. Ráadásul ha szinte 100%-osra beállítom a forrás videó adatait a kimenő videó adataira, akkor is láthatóan rosszabb minőségű lesz, és még méretben is jóval nagyobb... bár lehet én vagyok a béna. Ti tudtok esetleg ilyet?
Előre is köszi a válaszokat!Üdv,
hazazs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- Peugeot, Citroën topik
- ASUS blog: megfizethető Wi-Fi 7 routert mindenkinek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hálózati / IP kamera
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest