- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
-
PROHARDVER!
A témaösszefoglalót kérésre töröltük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Előre is elnézést ,de nagyon nem vagyok képben a témával kapcsolatban. Szeretném az itthoni VHS videó kazettákat,digitalizálni. Két féle lehetőség lenne. Van itthon videó lejátszóm asztali PC-is amin Win 10 fut. Ha a PC be akarom be vinni így a VHS anyagot,milyen eszközt kellene vennem hozzá?/használt is jó,mert olcsón kellene/ A gép 5 gen,I5,16 GB ram,1 TB HDD,alap lap tipusa Asrock Z97 Pro 4 [link] ,és milyen program kelle hozzá? Illetve ha egyszerűbb,akkor asztali DVD írót is szívesen vennék,mert úgy halottam úgy egyszerűbb az egész folyamat.Ha igen akkor milyet vegyek,és milyen kábelell kell össze kötni a Videó lejátszót,és a DVD felvevőt?PL ez az író meg felelne a célnak? [link]
-
kromatika
veterán
sziasztok segítséget szeretnék kérni.régi vhs kazetáimat szeretném be menteni a gépembe,majd ki írni dvd-re.sajnos teljesen járatlan vagyok a dologben,és sehol nem találtam ez ügyben egy össze foglaló témát.gépem.asrock z87 pro 4,i5 4570,ati 7850,8gb ram ,1tb vinyo stb..) szükségem van e valamilyen kiegészítő kártyár,ha igen pl ez megfelelne e[link]?vagy csak elég ha a vga kártyára vagy az alap lapra csatlakoztatnám a videó lejátszót?ha igen hogyan,és milyen progival tudom bemásolni?(lehetőleg egyszerű,ha lehet magyar nyelvűre lenne szükség,csak alap felhasználásra.előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Lenovo G710 laptop (17,3HD+/intel/8gb/128ssd/Magyar)
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged