- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A témaösszefoglalót kérésre töröltük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajszer
tag
Üdv!
Vettem egy régi dokumentum filmet VHS-en Franciaországból. SECAM-os.
LG-LV4981 magnóval mégsem sikerül rendesen lejátszani (fekete-fehér, holott színes lenne). -
lajszer
tag
Köszi, hogy utánajártál. Nem tragédia, igazából gyűjteménybe kell csak, nem nézni!
Ami nagyobb baj, hogy úgy küldték, hogy külön a borító és egy egyszerű papírtokban a kazetta és azóta is képtelen vagyok hozzá jó méretű műanyag tokot találni. Van pár régi eredeti VHS-em, magyar (Vissza jövőben, Átok, stb.) és az összes tokja pár centivel kisebb, mint amibe ez a francia borító beleférne! -
lajszer
tag
Nem digitalizálok, nem is azért vettem. Vangelis gyűjtő vagyok és most éppen a régi dokumentumfilmek jönnek, VHS-en, melyek nagy része Franciaországban került kiadásra anno.
Úgyhogy én első sorban, csak egy üres tokot keresek, amibe passzol a borító, mert így papírtokban, külön borítóval elég trén mutat a vitrinben.
Az átlátszó bolti műsoros VHS-es tok nem jó, kicsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest