- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A témaösszefoglalót kérésre töröltük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
djnice
veterán
Tudom. A 720x576 az 5:4-es képarány, nem 4:3, ezért nyújtani kell a pixeleket, de ez a szabvány. Mivel a forrás digitális DV avi is 720x576, ezért a végeredményt is ebben a felbontásban kell tárolni 4:3 flag-gel. Ezért mondtam, hogy a 768x576-ot felesleges idekeverni, mert majd a lejátszó átméretezi 4:3-ra az 5:4-et.
-
Ba.G
aktív tag
Hmm, lehet, hogy az előző kérdésemet át kell gondolnom. Az asztali DVD-íróm egy gagyi Digitek (típusszámot hirtelen nem is látok rajta, de HDD-s, kieg.: ilyen: Digitek DVR-250PT), meg van/volt egy Sony D8-as kamerám DVR-TRV3xx?, amiről biztosan tudom, hogy analóg Video8/Hi8-as felvételek digitalizálására alkalmas. (Kérdés, hogy analóg bemenete van-e.) Apró szépséghibája, hogy lassan 10 éve kölcsönadtam, azóta nem hallottam felőle. Asszem ideje rákérdeznem...
[ Szerkesztve ]
-
Csorosz
aktív tag
Fedélzeti ramon teermészetesen az alaplapba illeszthető ddr3-as modulokat értem.
És igen, pont ez volt a kérdés, hogy valamilyen aktiv szerepe van -e a VGA vezérlő fejlettségének (hardveres és szoftveres) a digitalizálás alatt.
A linkelt pdf-ből nekem inkább ez jött le (hogy beleszól a teljesitménybe, mivel pl: csak Geforce-t enged), mint hogy 2 monitor kell hozzá. (mert egyébként nem kell)"Mikor a Margit hídról repül a vasszék - Minden vágyad, hogy csinálj egy sasszét."
-
Csorosz
aktív tag
MobileCap124 a termék, amit használunk
Ipari felhasználás. Ára 300e Ft feletti. Szoftver is jár hozzá, amely katalogizál és rögzit mérési jegyzőkönyveket minden eu szabványon.(az külön 2 misi)
A pdf alja sem egyértelmű nekem egyébként. lehet használni laptophoz, de Towernél már kell a dedikált VGA..
Azt meg nem értem, mit nem értesz fedélzeti ram kérdésen.
Ha integrált a VGA-m az a fedélzetiből szed le memóriát. Oda már nem fog tenni semmi mást az oprendszer azt hiszem. Ha meg beletolok egy GT640-et 1 gb rammal, akkor a VGA már nem foglal fedélzeti ramot.
És a kérdés e köré épült, mert ha kell a VGA a digitalizáláshoz, mert a szoftverek használják, akkor gondolom kell a VGA-nak a ram is."Mikor a Margit hídról repül a vasszék - Minden vágyad, hogy csinálj egy sasszét."
-
a1200
aktív tag
-
-
a1200
aktív tag
Innen [link] ezt [link] töltöttem le, mert csak ebben a 64 bitesben van Intel az AMD mellett, P8H77-M+3225-öm van. Az 1.9.11-ben nincs i3.
A főablakban a file menüben nyomtam a capture avi-ra, bejött 1 másik menürész középen 1 üres zöld résszel, itt kéne látnom a bemenő képet, de nincs semmi.
Itt a device menüben a disconnect sor alatt ezek vannak nálam, erről a részről van a képed is:Alapból a 0-son áll, ha az 1-esre, vagy a 2-esre állítom, azonnal kékhalál lesz. Sőt, simán itt a file menü exit capture mode-re nyomva is.
Rossz verziót telepítettem?[ Szerkesztve ]
-
a1200
aktív tag
A 1452-ben kezdődik a történet, onnantól nézd.
Látja az eszközkezelő, a hozzáadott programmal működik, de ez nekem kevés.Letöltöttem a honestech VHS to DVD 4.0 -et is, de a telepítés elején lesz valamilyen 6-7 soros hibaüzi 1 kis ablakban, valami nem támogatott... szöveggel, de lehetetlen elolvasni, mert 2 mp-en belül bezárul. 2009-es program, win7 x64-em van, lehet hogy 32 bites a telepítő, ami 64-en nem működik.
Az Ulead videostudio 10 települ jó sokáig, kész lesz, de indításkor hibaüzi, hogy aktiválni kell. Ezt hogyan kell? Akkor fizetős program, de nekem ingyenes kell.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy ruhás topik
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest