Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Dell Precision munkaállomások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
Adrian Mole
üzenetére
ehm, directx diagot már néztem.....de felesleges amúgy, mert a Q3-mat is odaírtam, ahhoz nem kell directx, és a lassulás abban is észlelhető, rendre minden beállításnál 10-12fps-sel kevesebb a timedemo eredmény, sőt, 1600x1200x32 fullon az eddigi 79fps helyett csak 62....na nem mintha a lassulás pont Q3-ban zavarna, de másban igen, meg amúgy sem normális ez....nekem Solano chipsetes lapom van, ehhez sose kellett semmit sem felrakni, és a világon már mindent ellenőriztem.....minden alkatrész rendben, a proci, memók, vga úgyszintén tökéletes.....már másik gépben is próbáltam a radeont, tökéletesen fut és a netes tesztek alapján elvárható eredményt hozza is, csak nálam nem, és mindez egy drivercsere miatt. számomra ez érthetetlen, de nincs kizárva, hogy egyszercsak magától rendbejön.
Ja és egyébként a 4.11-es catalyst az lassabb, mint a 4.10-es?????
Új hozzászólás Aktív témák
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Vicces képek
- Formula-1
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- World of Tanks - MMO
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Interactive Brokers társalgó
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest