- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Aktív témák
-
Rover623
félisten
-
Gagyi25
csendes tag
Itt az e-mail cimem is : gaal.szabolcs@freemail.hu
-
Gagyi25
csendes tag
olvastam hogy hogyan kötötted össze a pc-t a tv-vel ,ez engem marhán érdekelne mert már egy honapja foglalkozok vele de nem igazán értek igy a géópekhez,ha segitenél megköszönném,
Arra lennék kiváncsi mit hogy álltsak be a tv -én és a lapton
mit vegyek hozzá,hol?
A laptopon csak monitor kimenet van ,ez a 15 juku,azt hiszem vga
A tv-én van 3 scart ,meg egy hdmi
Légszi segíts nekem ha réársz köszönöm,
Csao -
Imy
veterán
válasz
Rickenstein #45 üzenetére
Köszönöm szépen, nagyon jól mükődik a Grand Hand Wiew II !
Nem sokat használtam, de a képe nagyon szép! Ha lesz időm hoszabb tesztnek alávetem! -
Imy
veterán
UPPP!
-
Imy
veterán
UP!
-
Imy
veterán
UP!
-
Imy
veterán
UP
-
AdrianM1
csendes tag
Sziasztok,
Volna egy kérdesem. Lehetseges egy video kártyáro FX 5200 -osra rá kotni 2 CRT monitort egyszerre? A kártýan van egy DVI kimente es egy kék monitor kimenet..
Ugy akarnam, hogy mind a 2 monitor egyszerre menyen! Hogyan lehetne eszt megoldani??
Koszike!
[Szerkesztve] -
Imy
veterán
Akkor most kinek van 100%-ig müködö dolga?
-
tom235
tag
erről mi a véleményetek?
Matrox G450/550 TVout kábel -
repasi
tag
válasz
Rickenstein #28 üzenetére
Van RGB-s fórum, legközelebb odaírj:
[link] -
Rickenstein
senior tag
Na fákkjú! Megtaláltam a beállítást PowerStriphez 640x480-as felbontú PAL szabványhoz:
640x480 PAL (50hz interlace) no overscan, bit squished.
PowerStrip timing parameters:
640x480=640,80,24,112,480,48,1,98,13629,2062
Generic timing details for 640x480:
HFP=80 HSW=24 HBP=112 kHz=16 VFP=48 VSW=1 VBP=98 Hz=25
Linux modeline parameters:
''640x480'' 13.629 640 720 744 856 480 528 529 627 interlace -hsync -vsync
Ha valakit érdekel a továbbiakban, hogyan lehet közvetlenül VGA kimenetet TV-re kötni, szóljon! Azért azt leszögezném, hogy 1000x jobb képe van, mintha a videokártya TV-OUT kimenetét kötném tévére. Mivel a mostani videokártyákon már 2 VGA kimenet van (igaz az egyik DVI), szerintem mindenképpen inkább ez a megoldás ajánlott. Mint fentebb említettem, a 10 méteres kábel össz-vissz 2600 forintomba került...
[Szerkesztve] -
Rickenstein
senior tag
UP! Na még egy utolsó a mai napon
-
Rickenstein
senior tag
UP! Úgylátom írhatom az up-okat ezerrel...
-
Rickenstein
senior tag
UP! Tényleg sürgős lenne. Nem akarok ezért most egy VGA-RCA konvertert venni. Az legalább 10 rugó.
-
Rickenstein
senior tag
...és mégegy UP!
-
Rickenstein
senior tag
UP! Nya?
-
Rickenstein
senior tag
UP! Valaki?
-
Rickenstein
senior tag
VGA-RGB(TV) átalakító HELP!
Nya megérkezett a kábelem, tehát most emitte van, egy újabb probléma.
A kábel amit rendeltem egy VGA->RGB átalakító (szinkronjel-közösítővel, tehát minden videokártyához jó)
Következő lenne a probléma:
A kábelhez adtak egy leírást, de úgy tűnik, hogy nemigazán műxik. A PowerStrip Display profiles / Advanced Timing Options / Customs Resolutions ablakában kellene mindenféle értéket megadni, de az a szívás, hogy le van szürkülve a Custom Resolutions gombja, így még véletlenül sem tudom előcsalogatni.
Ha valaki esetleg tud erre megoldást, szívesen venném (monnyuk neki is van ilyen kábele és már sikerült működésre bírni)
Előre is thanx! -
Ombi5
őstag
up vki help?
-
Ombi5
őstag
Vga-n van ugye svideo kimenet nah most tv-n van scart es RCA!!
Vga-bol kimenethez letezik svideo-rca atalakito arra radugom rca-t bele a tv-be es semmi jo akkor mondom scart amire az van irva,hogy IN termeszetesen es abba bele az RCA es csak csikozodik a kep semmi mas!!
De en tv-men svideo bemenetre dugom egybol megy ezzel nem is lenne baj kozvetlen svideo-svideo,mert en tv-men van csak pont haver akarja megcsinalni es oven csak ,mint irtam RCA es scart van?
Erre tud vki megoldast?
Koszonom
u.i:remelem nem fogalmaztam bonyolultan!! -
Rickenstein
senior tag
Úgytűnik jó lesz. A 10 méteres VGA,StereoJack - SCART kábel 2600Ft.
Big Thanx! -
repasi
tag
válasz
Rickenstein #14 üzenetére
Ha jó a VGA -> Scart megoldás is és a TV tudja az RGB-t, akkor házilag tudsz csinálni vagy www.tavir.hu-n rendelhetsz vagy két ezerért vagy mennyiért.
-
Rickenstein
senior tag
Mégvalaki?
-
Pompi
nagyúr
válasz
Rickenstein #11 üzenetére
Igaz ez egy nagyker, de kiindulási alapnak jó lehet.
GRAND Hand View II VGA-TV konvert [link]
9820+áfa -
Rickenstein
senior tag
Nya, most nekem kellene valami hasonló, csak minnél olcsóbban. Külföldi árlistákon már 8k-ért van VGA 2 TV/RCA adapter. Tud valaki Pesten olyan boltot, ahol hasonló árkategórában van ilyen cucc?
[Szerkesztve] -
TudorVigyor
aktív tag
LOL, ez jobb otlet, mint elsore latszik. Meg component RGB (RCA vagy BNC) bemenet sem kell hozza, eleg lehet egy scart is, amin ezeket bekotottek. Tudtommal sok videon van ilyen, hogy a tv-ken mi a helyzet, fogalmam sincs.
Na itt a kapcsolasi rajz, nyakterv, alkatreszlista (1 IC, 2 tranzisztor, nehany ellenallas es kondi: Bővebben: link
Meg drivert is keszitettek, nyilvan 50/60Hz interlaced modba es megfelelo felbontasra kapcsol - csak mintha XP ala mar nem lenne.
En mondjuk nem szivoznek ilyesmivel akkor sem, ha meg tudnam csinalni, csupan csak a vga kartyat, monitort, tv-t kockaztatod.
[Szerkesztve] -
Borosz
őstag
válasz
TudorVigyor #6 üzenetére
Asszem ennyért nem érné meg a bfektetést...
-
TudorVigyor
aktív tag
válasz
TudorVigyor #5 üzenetére
Na van azert itt valasztek, izelitoul, kedvenc boltomban, ami nem feltetlenul a legolcsobb:
Pyro TV Elit XGA PC/TV konverter 41360 51700
GRAND Magic ViewEX VGA-TV konverter 52250 65313
GRAND Ultimate Wireless VGA - TV konverter 41800 52250
GRAND UltraviewEX LaserBeam VGA - TV konverter 32670 40838
GRAND MultiviewEX VGA - TV konverter 30910 38638
GRAND PC View EX VGA-TV konverter 25960 32450
GRAND UltimateXP VGA-TV konverter 22660 28325
GRAND TV View Pocket VGA-TV konverter 17160 21450
[Szerkesztve] -
TudorVigyor
aktív tag
PC/TV konvertert legutobb a MMTower listajan lattam 50k-ert, regebben voltak 15k kornyeken Geniusok (ilyet lattam is mukodes kozben) es egyeb ''szupermarkak''. SZVSZ egyre kevesebben gyartanak mar ilyet.
Nem hiszem, hogy PCMCIA kartyaban ezt erdemes lenne megvalositani, feleslegesen foglalna a foglalatot, az analog VGA jelre van szuksege, ami a videovezerlobol kijon. -
csornay
csendes tag
Amit az előző kolléga belinkelt sajnos csak HDTV készülékekhez jó,amire neked van szükséged az egy ún. scan converter.Ez egy olyan készülék amelybe a monitorporton kijővő jel megy be és a másik végén az analóg jel jön ki.Rengetegféle kapható a néhány ezer (tizezer) forintostól egészen a mill. nagyságrendig.Laptophoz szerintem létezik PCMCIA kivitelü is.Bár nem tudom milyen laptopról van szó,de a mostani modellek majd mindegyikén van már S-video port-
-
Out
addikt
biztos lehet csinaltatni ilyet, meg venni is
Bővebben: link -
Borosz
őstag
Szerintetek lehetséges egyáltalán? Ha igen hogyan?
Spec. az a probléma, hogy egy laptopon nincs TVoutés valahogy ki kellene tenni a képet TV-re.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xbox Series X|S
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gitáros topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest