- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi66
csendes tag
Szia a dollár jelek illetve karakterek BGA hibára utalnak,sajnos kapott 1 pofont a golyózás.
Golyózással minden esetben javíthatóak ezek a hiba jelenségek.
sajnos csak ez a megoldás.
Ha van otthon hőlégfúvó állomásod,nem ipari!hanem hőfokszabályzós,fluxozd meg a magot körbe és 3-4 percig fújasd meg 225 fokon max.
tudom itt ilyent nem illik ajánlani,de amint rendbe jön a kártyád,tudni fogod hogy BGA-s lett.
Példa Atten858D vagy AttenD858+-os állomás ajánlott. -
molekula3
újonc
Talán meglett a probléma. A gép most lett kitakarítva és újratelepítve utána ütött be ez a csoda.
Szétszedtem a kártyát és meg lett óvatosan hőlégfúvózva, nem egy mai kártya, lehet hogy a forrasztások fáradtak meg.
Most minden ok eddig, de még le kell stresszelni kicsit valamivel.Köszi mindenkinek.
-
zsoltrocky
csendes tag
Megnézem majd a biosban habár biost hagytam defaulton is hagytam performance módba
Kézi advencedből gondolom eltudom érni nem néztem sose.
Habár ehez nem értek nem tudom a cpu-a vga gpujával hogy függ össsze hogy csak 925mhz-en tud jól üzemelni a vga-m.1050mhz-en összeomlik igen hamar.
Ha bios beállítást keressek akkor várom a válaszod milyen téren varriáljak esetleg a beállításal.
A kártya gpu-ja máskülönben 1190mV
Ezt véletlen valahogy biosban nem fordulhat elő hogy nem ad le anyi kakaót a pci foglalaton ami elegednő neki?
Ha 925mhz-en fut a kártya a gpu tweak automatikusan leviszi 1150mV-ra a kártya feszültségét -
frizso
senior tag
kicsit elírtam
Az a baj, hogy már mindent állítottam, de nem akar javulni.
A kocásodás csak a karakterek szélén van és csak azon az oldalon ahol épp nincs árnyék megjelenítve.Az árnyékra gondoltam elsőre én is, de csak low-ra lehet levenni, kikapcsolni nem lehet.
Maxon sem javul a helyzet.Most még megpróbálom felrakni a legújabb pach-et, hátha az javít valamit?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest