- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talala
senior tag
Sziasztok!
Még nem sikerült pótolni a tönkrement Linkbuds S-t.
Az akksi cserét végül elengedtem.
Az alábbiak közül melyik ajánlható, amivel tapasztalatok alapján esetleg nincs probléma, és hosszabb ideig kiszolgálhat gond nélkül?
- Jabra elit 3 (vagy 75t HA-ról)
- EarFun Air Pro 3 vagy 4, free pro 3
- Samsung Galaxy Buds FE
Más javaslatot is meghallgatok, előny ha nem áll ki a fülből (a 75t határeset ebből a szempontból)
Ritkán telefonálnék vele, többnyire zenehallgatásra lenne használva. -
Talala
senior tag
válasz
floratm #16391 üzenetére
Köszi a választ!
Kár érte...gari sajna nincs.
A LinkBuds S funkcióinak nagy részét nem is használtam. Egyedül az "ambient sound" ami hiányozna (ez gondolom csak aktív zajszűréssel együtt létező funkció?)Így akkor kérnék egy ajánlást helyette.
30 ezerig mondjuk.
TWS, In-ear kivitel
Főként zene hallgatás (gyalogos közlekedés közben)
Ambient sound, jó ha van, de nem kizáró ok a hiánya
Igazából ennyi jut eszembe.
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
Talala
senior tag
Sziasztok!
Van egy közel 2 éves LinkBuds S fülhallgatóm. A napokban elkezdett a bal oldala nagyon gyorsan merülni. 20-60 perc alatt lemerül. Lehet ez valami szoftveres bug, vagy ennyi volt az akku benne? Gondolom ez nem javítható ezekben.[ Szerkesztve ]
-
Talala
senior tag
Sziasztok!
Sikerült beszereznem egy Linkbuds S-t.
lenne pár laikus kérdésem.
- Bejáratni szükséges, esetleg IsoTek-el?
- 360 soundot érdemes megcsinálni rajta?
- DSEE Extreme az mire szolgál?
Köszi -
Talala
senior tag
válasz
Rigormortiis #11214 üzenetére
Laikusként mondom ugyan, de erre a célre nem tökéletes egy [LinkBuds]?
-
Talala
senior tag
Én inkább 30 körül nézelődök( HA-n is), de köszönöm a tippet
[ Szerkesztve ]
-
Talala
senior tag
Sziasztok, tapasztalotok alapján mennyire ajánlottak az alábbi fülhallgatók, főként zene hallgatás szempontjából?
Epos GTW 270 Hybrid
Galaxy buds2
Galaxy buds pro
A galaxy Buds pro valóban ennyivel jobb lehet a buds 2-nél, mint ahogy ebben a videóban hallani?
Az epos az nagyon megnyerő külsőleg, nagyon igényes minőségi darabnak tűnik, külön tetszik, hogy normálisan lehet használni konzollal, pc-vel is. Zenére nem tudom mennyire lehet jó választás. (Eddigi wireless fülhallhatók szinte használhatatlanok voltak pc-vel párosítva, bár lehet én bénáztam valamit) -
Talala
senior tag
válasz
csaba1203 #11044 üzenetére
Volt egy Linkbuds S aprón, ugyan kissé keret felett, de nagyon megtetszett és a sony cuccok hangja is általában kedvemre való. Addig gondolkodtam rajta míg sajna lemaradtam róla. Viszont a keretet kitoltam 35-ig. Jelenleg nézelődök, de majd biztos jövök még a kiszemeltekkel véleményezésre.
-
Talala
senior tag
válasz
csaba1203 #11041 üzenetére
Köszönöm az ajánlást, a Sony tetszik egyelőre.
Gép elé jutva kicsit jobban körbenéztem a lehetőségek között. Fontos lenne, hogy lehessen csak az egyik felét is használni (bár lehet ez alap dolog) és hogy ne legyen bumszli, ne álljon ki az ember füléből.
Amik még figyelmembe kerültek.
Samsung Galaxy Buds 2
Sony LinkBuds S, erről érdekelnének vélemények igazán
Sony WF-C500
A JBL-ek nem hozna lázba. -
Talala
senior tag
Sziasztok!
Eddig egy Edifier X5 tws fülhallgatót használtam, de sikerült elhagyni. ~25-30 ezer Ft körül keresnék egy jó (esetleg kissé mély orientált) hangzással megáldott fülhallgatót. Egy galaxy s10+ hajtaná meg, ha ez számít. A mikrofonos minősége teljesen jelentéktelen, beszélgetésre nem használnám csak zene hallgatásra, ritkán film/sorozat.
Mit tudnátok ajánlani, merre nézelődjek?
Jabra elite 3-at találtam eddig. -
Talala
senior tag
Sajnos ajánlással nem tudom szolgálni. Nekem is mostanában kell megérkeznie az első ilyen fülesemnek, előtte vezetékes volt. Rha ma750w lesz az egyébként. (Apróról).
Hazudok, régebben volt egy samsung level u.
Azt szerettem, csak a hang kizárása volt gyenge. Mint a gyári samu fülesé. Hangjával is meg voltam elégedve, de nincsenek nagy igényeim és audiofil se vagyok -
Talala
senior tag
Sziasztok!
Az elább felsorolt fülhallgatók közül melyikkel járnék a legjobban? Mindenféle (jelenleg többnyire hip-hop, rap, de gondolok egyet akkor rock, elektronikus stb..) zenehallgatás telefonról lenne a cél. hosszabb üzemidő elény. Előzőleg egy SoundMAGIC ES20BT használtam, de elhagytam.
RHA MA650 W
RHA MA750 W
SONY MDR-XB70BT
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- The Stone of Madness teszt
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Asszociációs játék. :)
- Honda topik
- További aktív témák...
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Használt LAPTOP BAZÁR - HP - DELL - LENOVO (2 ÉV GARANCIA + SZÁMLA) Folyamatosan bővülő lista
- Xiaomi Poco X7 Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest