- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hővezető paszták
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgy
senior tag
Vettem ismerős kérésére egy Tronsmart Onyx Ace fülest, gyorsan összehasonlítottam az Edifier X3-al.
Nyilván ezerszer kényelmesebb viselet, telkózni, vagy szöveges műsort hallgatni nagyságrendekkel jobb, mint a gumi illesztékes másik. Telefonálás közben sokkal jobbnak mondták akkor is a hangját, mikor vezetés közben, nagy háttérzaj mellett használtam (épp azt mondta ma valaki az edifierre, jobban hallja a háttérzajokat, mint engem :-O ). A Tronsmart zenére rettenet, de szerencsére ezzel együtt az is előjött, hogy az edifier dettó... Valszeg keresek neki új gazdát a családban.
Így adódik a kérdés, van esetleg valakinek valós tapasztalata, milyen különbség van a huszondolláros, meg a 100 körüli tws-ek között hangminőségre? Mi az, ami nálatok igazán bevált zenére? Vagy eresszem a tws-t el, ha jobb minőséget akarok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus GT 730 4Gb VGA
- Stúdióvilágítás - Falconeyes vakuk, háttér és vakuállványok, softboxok, kiegésztők
- Mac Mini M1 16 gb + Satechi Stand+Hub (Foxpost az árban!)
- AOPEN 24MV1YPbmiipx Gaming monitor, 23.8", Full HD, 1ms, 165 Hz, FreeSync, HDMI, DP
- Dell Latitude E5440 0DY8MR magyar laptop billentyűzet eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest