Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondolom olyan hatékony emulációt használnak, amit ők saját maguk kódoltak illetve fejlesztettek, ja nem.
Ezt meg csak úgy itt hagyom: Nintendo Exposed For Using Fanmade Emulators On The Switch
-
Cassi
őstag
"ebből a szempontból a japánok nagyon transzparensek"
LOL - van egy hosszú lista, ahol mindegyik cím után az áll, hogy "This issue is being investigated."Ezért röhej az összes konzol informatikai szempontból - a kriminális japán fafejű licencelés miatt hivatalos forrásból SEMMIT nem lehet tudni a hardverről a propagandán kívül. Még az sem derül ki, mivel mit emulálnak, de azért közlik, hogy az "nagyon" hatékony.
-
tibaimp
nagyúr
Nem ők voltak azok, akik a Steam-ről is levetették? Pedig ott hivatalos lett volna.
Mert én annó a SW Rogue Squadron II-t (GameCube) szerettem volna beszerezni PC-re, de így kilőve... -
GodGamer5
addikt
A Switch 2 emuláció viszont pc-n lesz a legjobb...
-
tibaimp
nagyúr
Az igaz lehet, hogy Nvidia hardver/SOC van a motorháztető alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Akciókamerák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- ZIDOO médialejátszók
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest