- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
tranceplanet
addikt
válasz zazenke #1793 üzenetére
Nekem kb. egy éves, eddig nincs probléma, remélem a jövőben sem lesz nálam ilyen gond. Én eddig nagyon elégedett vagyok a márkával, többféle cuccom is van tőlük, részemről ajánlott. Azt azért hozzátenném, hogy nyomott áron veszem a cuccokat, mert az eredeti ár elég húzós!
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
tranceplanet
addikt
válasz < CyberBob > #1776 üzenetére
Nekem a JBL Everest 700 van, a sima változat ANC nélkül. Meglepően jól szűri a zajt a párna, zenehallgatás közben alig jut be a külső zaj.
[ Szerkesztve ]
-
tranceplanet
addikt
Everest 700 tulaj vagyok, sima változat, nem az Elite. Nagyon elégedett vagyok vele, még így is nagyon lefogja a zajokat, hogy nincs benne zajszűrő. Jó erősen szorítja a párnákat a fejre a pánt, de abszolút kényelmes. Öt órát volt a fejemen legutóbb, de kényelmes maradt, iszonyat puhák a párnák. Amint felrakom a fejemre érzem hogy lefogja a külső zajokat, mintha a munkahelyen a fülvédőt helyezném fel a fejemre. A BT adatátvitel is frankó, hangerővel nincs gond, vissza is kell vennem a hangerőt, mert megfájdul a fülem egy idő után. Hangzásképe nagyon tetszik, EQ nélkül használom, nem kell emelni a mély és magas freq. tartományban sem. Egyelőre telóról küldöm a zenét, de tervezek venni egy BT transzmittert, hogy PC-ről is menjen a móka: Bluetooth 4.1 Transmitter Majd írok a kütyüről, ha megérkezik, hogy bevált-e. Rendelkezem egy AKG K-912 rádiófrekvenciás darabbal is, ami nagyon nem nyerte el a tetszésemet:
-halk
-nagy alapzaj
-zavaró jeleket beszedi
-abszolút nem szűr külső zajtNem ajánlom az UHF Radio rendszerűt, inkább BT adatátvitelest keressen, aki wireless megoldást szeretne. Lehet a magasabb árkategóriában vannak jobbak, én ezek után csak BT rendszerben gondolkozok.
Amúgy itt e jó teszt videó az Elite változatról: Video review
-
tranceplanet
addikt
Sziasztok! Rendeltem egy BT fejest: JBL Everest 700 AE BT. Lesznek olyan szituációk, amikor vezeték nélkül használnám. Itt a Spec.: Katt A leírásban 4.1 BT verzó van. A telefonom régi szabványú 3 v 2 talán. PC-hez kerestem, 4.0 BT adaptereket találtam. Ez a fejes 4.0 verzóval is megszólal? szóval milyen adaptert vegyek hozzá? Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Msi Mag Infinite 12.- gen DDR5-ös i5-ös Gamer-Pc-Eladó , Számla-Ready !!!
- Új MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Rode Wireless Go 2
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- Dell i3 - i5, 2-3-4 gen, kompletten, 4-8 Gb DDR3, hdd/ssd nélkül, kompketten, kb 50 db, EGYBEN eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest