- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinu
senior tag
válasz
bukottangyal #7908 üzenetére
Szia,
Én csak egy típust tudok neked ajánlani, hasonló paraméterekkel kerestem mostanában és a Steelseries Arctis Nova 7-nél kötöttem ki.
Picit limiten felül van, de ÁK szerinte volt már 50 körül is.
Jelenleg 57-61 között lehet kapni.
Cserélhető, textil fülpárnával küldik. A mikrofon bár nem vehető le, de szépen vissza lehet csúsztatni a burkolatba. BT és 2,4 adott.
3 változata van, ezek kompatibilitásban, illetve a fejpánt színben térnek el egymástól
Nova 7 Fekete - PC/PS/SW/MAC/MOB
Nova 7P Kék - PS/PC/SW/MAC/MOB
7X zöld - XBOX/PC/PS/SW/MAC/MOB -
aldebaran
addikt
Sajnos, a 4 éves OneOdio Elysium vezeték nélküli fejhallgatóm fülpárnája mállik és azért az edzőteremben nem valami igényes és a fülem is mindig koszos tőle, azért arra gondoltam, váltanék. Annak idején csak 20USD volt, számomra az edzőterembe pont jó, de mivel nem lehet cserélni a fülpárnát, ezért vennék valami újat.
Szeretem, ha jó sok basszus van és az edzőteremben játszott gagyi zenét egyáltalán nem hallom. Első körben a választásom egy Sony WH-CH720N esett. Mit gondoltok? Van ennél olcsóbb, edzőterembe jobb fejhallgató? Ez a maximum maximuma, amit egy fejhallgatóért kiadnék (35e+szállítás).
Érdemes blackfriday-ra várni? -
zoltanz
nagyúr
Meghallgattam ezt a két bluetooth os fejhallgatót. Sennheiser hd 450bt, Bose headphones 700 ast. Nem ájultam el tőlük, megfelelő hangjuk van a Bose (hangfalakban az egyik kedvenc gyártóm tegyük hozzá) hangszínre nem kiegyensúlyozott nagyon túl van árazva.
-
bukottangyal
tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani pár típust (game+zene)? Nyilván jó tapasztalat alapján.
-BT és 2,4
-"Textil" fülpárna
-Levehető mic
-max. 50e huf
-esetleg NCLehet nincs is ilyen
Előre is köszönöm! -
Packersbay
tag
Sziasztok!
Végül megvettem az Edifier wh950nb-t hát minden pénzt megért és még az én nagy fejemre is jóMost viszont a feleségemnek keresnék ilyen 20 körüli bluetooth fülest filmnézésre, zenehallgatásra. Én az Edifier w820nb-t néztem ,csak a képekből nem derül ki,hogy mekkora a füles része, abból nem szeretnék túl nagyot. Tudnátok ajánlani ebben az árkategóriában kisebb méretű füleseket. Köszönöm
-
válasz
Speeedfire #7905 üzenetére
Köszi a választ. Drága cuccot nem akarok venni, mert folyamatosan hozza, viszi, amortizálja. De olcsó vackot se, mert mégiscsak sokat hallgatja. Valami jó ár/érték arányú megoldást keresnék az on-ear fajtából.
Kicsit nézelődtem és mivel nekem az Edifier W800BT nagyon bejött, rátaláltam az Edifier WH500-ra, ami szerintem olyasmi, mint amit keresek. 17e Ft körül van, lehet hogy arra rápróbálok, ha nem érkezik jobb ötlet.
Ha lesz egy kis időnk, akkor a Media Marktba is beugrok vele, hogy ott talál-e olyat, ami tetszik neki. -
Speeedfire
félisten
válasz
Gabócza #7904 üzenetére
Szerintem túl sokat nem érdemes várni az olcsó fülesektől. Ha van lehetőség rá, akkor meg kell hallgatni őket. Pl media markt, vagy fejhallgatópláza
Én pl szeretem a sony-k hangját, más nem. De anno pl a maxell is gyártott jó fülest, érdemes lehet arra is rápróbálni.
Max vissza kell küldeni 2 héten belül, ha nincs a közelben ilyen hallgatási lehetőség. -
csendes
addikt
válasz
SeatZola #7900 üzenetére
Kicsit attól is függ, hogy melyik modell.
Arra számíts, hogy bármilyen BT fejhallgatót veszel, az SD csatornák rosszul fognak szólni, mert a hangot erősen tömörítik. Éppen ezért a legfontosabb szempont a kényelem, az meg a próbánál derül ki.
Ez most kedvező áron van, újszerű, raktáron: [link] -
cicur99
tag
-
SeatZola
őstag
Sziasztok!
Abban tudnátok segíteni, hogy esti tv nézéshez milyen bt fejest lenne érdemes beszereznem az 1 éves Samsung tv mellé?
A lényeg, hogy szépen, dinamikusan szóljon és lehetőleg over ear kialakítású. Az árkeret max 20-25eFt lenne. Lehet új vagy nagyon fiatal használt is. -
Halley
tag
válasz
Gzula[HUN] #7896 üzenetére
Szia!
Gondolom nem érdemes több készletet előre rendelni, mert a párna borítása használat nélkül is megöregedik, vagy tévedek?
-
cicur99
tag
Szia! Ezt a párnát rendeltem a Boultune fejeshez.
A 90mm-es párnát választottam! Nem a hagyományos protein, reméljük nem tud úgy foszlani. A hangzás semmit nem változott.
A régi párna levétele a legegyszerűbbek közé tartozik: balkézzel megfogod a fejhallgató testet, jobbkéz tenyeredet erősen rányomod a párnára és az óramutató jarásával ellentétes irányba, magad felé fordítod a párnát kb. 5-10 fokkal, ütközésíg - és már kezedben van a párna. A párnát, amelynek pereme a párna-keretre van ragasztva - óvatosan - hogy ne törjön el - leválasztod a keretről és már jöhet rá az új. -
Sinu
senior tag
Kis kiegészítés, most, hogy alaposabban átnéztem a boltok kínálatát kiderült számomra, hogy a Nova Pro-ból van vezetékes és vezeték nélküli is. A vezeték nélküli verzió viszont nagyon drága, ennyi felárat nekem nem ér pár plusz dolog vagy jobb megoldás, szóval ezt le is húztam az amúgy sem túl hosszú listámról
-
Sinu
senior tag
Sziasztok!
Vezeték nélküli fejhallgatót keresek az alábbi felhasználáshoz:
Csatlakozás:
PC, céges laptop, telefon, TV.
Jelenleg a SteelSeries Arctis Pro Wireless és a SteelSeries Arctis Nova Pro között vacillálok.
Mindkettőhöz mellékelnek DAC hub-ot, illetve a visszahúzható mikrofon is tetszik, ezek számomra fontosak. Persze a cserélhető akku is praktikus megoldásnak tűnik.
Az Arctis Pro Wireless esetében a hubhoz csatlakozás valahogy így nézne ki:
PC - 3,5 jack/ céges gép - USB / TV - optikai / Telefon - BT
Arctis Nova Pro: PC - USB / céges gép - USB / TV - 3,5 jack / Telefon - BT
A TV-hez sajnos mindkettő esetben kb 5 méteres jack vagy optikai kábelre lenne szükségem. Ez mennyi veszteséget jelenthet? Persze az is megoldás, hogy TV-hez is BT-n csatlakoznék, de jobb szeretném a BT-t megtartani kizárólag a telefonnak.Audiofil egyébként nem vagyok, eddigi fejhallgatóim jellemzően a 10-20k-s kategóriából voltak.
PC-n egyénként játékhoz kell, céges géphez az online megbeszélések miatt, TV-n este használnám amikor már a család alszik, telefonhoz telefonálás, illetve zene hallgatás miatt csatlakoztatnám.Mit gondoltok, melyik lehet a jobb választás? Illetve van olyan eszköz ami jó lehet, de elkerülte a figyelmemet?
-
Sziasztok, segítsetek kérlek. A lányom "éjjel-nappal" használt fejhallgatója (JBL 500BT) utódjaként vettem neki egy JBL 510BT-t, ami pár hét alatt eltört. Úgyhogy azóta is az 500BT-t használja, ami már igencsak megviselt (3x cseréltem már rajta párnát) és az akkuja se az igazi.
Van valami ajánlott, hasonló kialakítású (on-ear) fejhallgató, max. 20e Ft-ig? Kizárólag zenehallgatásra kell.
Én egy Edifier W800BT-ben csináltam végig a covid homeoffice-t, annak a hangminősége és üzemideje bőven megfelelne, csak a kialakítása nem tetszik neki.
Köszönöm előre is... -
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #7875 üzenetére
Ma jött meg, nagyon tetszik.
Alap beállításokkal nekem picit tompa volt, de beállítva majdnem olyan jó, mint a kábeles AT ATH-E40. -
cicur99
tag
"Volt egy Boltune BT-BH011, ez kiváló hangzású, de már megöregedett. Ezért valami hasonlót keresek."
Nekem is van egy ilyen fülesem. Jó a zajszűrése és a hangja sem basszus-orientált. Most érkeztek meg Ali-ról az új párnák, amivel teljesen újszerű lett a fejhallgató. Te mit értesz megöregedésen? Reménytelennek tartod a restaurálást? Tele van a piac a Boltune-nál hitványabb fejesekkel.
Üdv. -
cicur99
tag
Akit esetleg érdekel - Hifiman Deva Pro brutto 253 Euro a francia Amazonon.
Hifiman Deva stealth mágneses nyitott fejhallgató + Hymalaya R2R Bt modul. -
S73V3
tag
válasz
Gzula[HUN] #7886 üzenetére
Köszi!
Innen rendelem:
https://www.oneodio-shop.hu/headphones-oneodio-pro-c-black-20381 -
S73V3
tag
Sziasztok!
10-15e forintig tudtok ajánlani vezetéknélküli fülest? Nem basszus orientált zenéhez, filmhez telefonhoz.
Előre is köszi
-
siposz
aktív tag
válasz
Gzula[HUN] #7883 üzenetére
Köszi szépen.
Hát nem egy népszerű kategória. -
Gzula[HUN]
addikt
Grado GW100 és GW100X, a Audio-Technica ATH-HL7BT és a Koss Porta Pro Wireless. De többet nem sikerült találnom.
Szerk.: Ja, meg a Hifiman Deva wireless.
Össze tudod viszont hozni egy mondjuk egy Fidelio X2HR-rel, egy Philips SHP9500 vagy 9600-assal (vagy lényegében bármelyik cserélhető vezetékes - 3,5mm dugóval ellátott - fejessel), plusz egy BT modullal.
-
siposz
aktív tag
Sziasztok
Létezik egyszerre nyitott, mikrofonos és wireless fejhallgató?
-
NOMAD93
csendes tag
válasz
csendes #7870 üzenetére
Ez lenne a harmadik BT fejhallgatóm amit játékra használok.
Anno volt egy Skullcandy Hesh 2-m illetve utóbbi időben egy Silvercrest valami.
Nem éreztem zavarónak egyszer sem a késleltetést (lehet csak igénytelen vagyok vagy pedig nem figyeltem annyira rá), mondjuk java részt SP játékokkal játszom és talán ott annyira nem fontos ez a tényező. Vagy pedig olyan MP ahol szintén nem számít annyira. -
Gzula[HUN]
addikt
válasz
Angelotti #7879 üzenetére
Egyszer volt már kérdés. 1 fórumtársnak van mind a kettőből.
-
Angelotti
tag
Sziasztok!
Max 33 ezerig szeretnék új, blutooth-os fejhallgatót venni.
Őket néztem ki:Xiaomi Haylou S35
Audio-Technica ATH-M20XBTMelyiket lenne érdemesebb venni?
Illetve mi az, ami ebben az árkategróiában még szóba jöhet?Köszi a válaszokat.
-
Gzula[HUN]
addikt
Az A10-es a többihez képest jó anyagból készült, de eléggé mély orientáltra sikerült a hangja. Szerintem még az olcsóbb VEZETÉKES fejeseinek is jobb a hangja. Ez nem azt jelenti, hogy szarul szól, de a cég csinált már ennyiből jobb BT fejest is. Pl. az A30-as, de az már sehol se kapható. Engem egy kicsit szorított, de elég nagy a fejem. Arra nem jöttem rá, hogy a fülpárnát hogy lehet rajta cserélni. Ennyit tudok róla. De ebben az árkategórában minden egyes fejeshez valamilyen kompromisszumot kell kötni sajnos. Ennyiért ilyen fejes jár, vagy jut.
A Boltune BT-BH011-t nem ismerem, de szerintem nagyjából ugyanazt "tudhatja". Válaszd azt, amelyik szimpi, vagy amelyik könnyebben garizható, vagy amelyik kényelmesebb. A vastagabb párna miatt szerintem egyébként a Boltune kényelmesebb lenne. Egy kísérletet lehet megér.
Bocs, hogy ilyes semmilyen a válaszom. Az OneOdionak van több ár/érték arányban kiváló fejese, de szerintem az A10-s nem az. Hozzá teszem, hogy nálam még az első széria volt, ami tök fekete volt. Lehet az "ezüst" változat már jobb valamivel, de ezt nem tudom.
-
Halley
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, kétféle fejhallgatót keresek.
1; Gyereknek kizárólag PC játékhoz vezeték nélküli fejhallgatót, keret max. 40 ezer.
2; Vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató csak zenére, elsősorban telefonhoz.
Volt egy Boltune BT-BH011, ez kiváló hangzású, de már megöregedett. Ezért valami hasonlót keresek. Látom most OneOdio sok helyen elérhető, felveszi a Boltune-vel a versenyt?
Például a OneOdio Focus A10 ? -
Oposszum
tag
Sziasztok! Razer Nari-hoz keresek dongle-t. Nem essential, nem ultimate, hanem a képen látható. Hol érdemes nézelődni, Razer oldalán nem találtam olyan opciót, hogy ezt külön meg lehet venni. Köszi.
-
bippeti
tag
Sziasztok,
Open office környezetben lesz szükségem vezeték nélküli headsetre, főleg megbeszélések céljából. 20-50k között szeretnék találni, lehetőleg minél olcsóbban. A külső zajok miatt over ear-t keresek és jó lenne, ha zajszűrős mikrofonnal rendelkezne. A hordozhatóság miatt legyen összehajtható. Android-ról és Lenovo laptopról használnám.
A következők szimpatikusnak tűnnek eddig, ha tudtok ezzel kapcsolatban rá-lebeszélni, akkor kérlek, tegyétek meg:
- LAMAX NoiseComfort ANC
- LAMAX HighComfortIlletve ezek mellé kérek szépen egyéb alternatívát, amit szívesebben ajánlanátok.
Illetve mivel nincs tapasztalatom az aktív zajszűrésben, egy elméleti kérdés is: a zajszűrővel rendelkező headsetek a mikrofon használakor is szűrik a zajt és a szűrt hang kerül továbbításra? Vagy vannak olyan headset-ek, amelyeknek a mikrofonja rendelkezik külön zajszűréssel? Tehát a fentiek esetében csak én kapok majd szűrt hangot, vagy az is, akivel majd beszélek?
Köszi előre is a válaszokat! -
csendes
addikt
válasz
Speeedfire #7872 üzenetére
Ha basszus kell, azt megkapod
-
csendes
addikt
válasz
Speeedfire #7869 üzenetére
Ha az Anker tetszik, akkor EDIFIER WH950NB-t is érdemes megnézni.
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok
vezeték nélküli fejhallgatót keresek.
Keret 60e, zárt, nc, inkább V jellegű legyen a hangja.
Volt régebben nad, focal fejesem, nagyon zeneiek voltak, de picit vékonyak mélyben.
Most Sony xb700, és AT ath-e40 van. Szeretem őket.
Anker SoundLife Q45 elég szimpi, más alternatíva? -
NOMAD93
csendes tag
Sziasztok,
BT fejhallgatót keresek elsődlegesen játékra, másodlagosan filmnézésre.
Mikrofon nem lényeg (külön mikrofont használok).
Akksi idő fontos tényező lenne.
Keret 20-50 ezer.
Tudtok ebben az ársávban ajánlani valamit? -
Gzula[HUN]
addikt
válasz
samu2062 #7866 üzenetére
A "Pro" széria csuklójánál vagy egy konstrukciós hiba, amit a "Monitor"-oknál már orvosoltak. A probléma inkább az, hogy qrv@ nehéz megjavítani, de ha sikerül is, a műnyag pár hónapon belül annál a résznél ettől függetlenül szétporlad. Nekem a Pro-50esem 3 évet bírt, pedig szinte napi használatban volt (játszós fejes).
Gyári párnát (Pro-50esét, de jó a kerek kialakítású BT-os fejesekre is) is már olyan árban adják, hogy érdemesebb már egy akciós Pro-10-est venni 7-8ezer Ft-ért.Bocs, hogy így csapongok a BT meg nem BT OneOdiok között, de a fejpánt a Pro szérián mindegyiken tök ugyanolyan, a kerek kagyló formájúaknál meg a párna is (a Pro-50 kivétel, az vastagabb, mint a többi, és memóriaszivacsos is, de átmérőre ugyanúgy 95mm-es).
Ebben az árkategóriában azért ez nem olyan rossz. Többszörösösébe kerülő fejeseknél is málik ekkor már szét a fejpánt meg a fülpárna. Ezeken jellemzően többet buksz, még ha ilyen állapotban valamennyiért el is tudod adni.
Meg ott van az a tényező is, hogy ha veszel 100ezer pluszos fejest, annál is ott lesz a fülpárna-fejpánt málás. Ugyanolyan, vagy nem sokkal lesz tartósabb egy fejpárna mondjuk egy Shure Aonic 50-eshez is, de többet kérnek a gyári cseredarabért, mint egy olcsóbb OneOdio fejes.1-2 üdítő kivétel akad. Pl. friss élményem a HyperX Cloud Alpha, ami bár ugyanolyan hamar málik szét, mint a többi, de legalább relatíve kis költségből, és látványosan javítható.
-
samu2062
senior tag
válasz
Gzula[HUN] #7858 üzenetére
Oké, köszönöm.
Nem egy tartós fejes akkor.
Mondjuk ennyi pénzért nem is számítottam sok jóra. -
BullZeye
veterán
válasz
csendes #7862 üzenetére
Köszi, átnéztem őket.
Logitechnél az összes külső mikrofonos a képek alapján.
HyperX-em van, az is külső mikrofonos.
SteelSeries - nem rossz, de a dongle nem férne bele a gépembe olyan széles, de nézek róla teszteket. szerk. ez is külső mikrofonos.
Corsair - Mint Logitech, az összes külső mikrofonosÁrban meg annyit szánnék rá amennyit kell, hogy jó legyen és működjön rendesen Windows 11-el, de egy forinttal se többet mint muszáj.
Eredetileg Sony WH-1000XM3-at és 4-et nézegettem a hangminőség miatt, de szerintem ezen nincs mikrofon és csak BT5.0. -
Gzula[HUN]
addikt
válasz
samu2062 #7857 üzenetére
Másfél - 2 évet ki fog az A70-es is bírni, aztán törik a csuklója. Az a gyenge pontja. Ha arra vigyázol, a kagylóját nem feszegeted (nem tekergeted erőből, ha már bezárta azt a szöget, aminél nem fordul jobban), lehet akkor kibír 3-at is. Viszont akkor már málni fog a párna meg a fejpánt is.
-
samu2062
senior tag
válasz
Gzula[HUN] #7854 üzenetére
Ez így elég nehézkesnek tűnik, lehet, hogy hagyom a francba, talán tágul valamennyit idővel. Jövőre meg veszek egy komolyabbat, aminek már jobban utánanézek.
Köszönöm szépen. -
csendes
addikt
válasz
BullZeye #7855 üzenetére
Gamer vezetéknélküli van,
BT 5.2/5.3-tól elvileg már van erre lehetőség, vannak már LC3 codec-et [link] támogató BT fejhallgatók is, de a kérdésedra válaszolva kellene a Windows támogatás is, vagy egy ezt támogató transzmitter. Persze a Windows támogatás részben érkezhet harmadik feles (akár fizetős) driver formájában is. Egyelőre a dolog elég bizonytalan: [link]
De az Android 13 elvileg már támogatja. [link] -
BullZeye
veterán
Hogy állunk most a Windows + BT + Mikrofon trióval? Van már olyan készülék ami rendes hangminőséget tud miközben a mikrofon is működik? (BT 5.1 van a gépemben)
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
samu2062 #7853 üzenetére
Az a "baj", hogy perforált a párna hátsó része, így ha találsz is megfelelő méretű párnát, akkor még mókolni kell vele kisollóval, hogy jó legyen. Egy kísérletet lehet megérne, hogy jó-e rá a Sony MDR-1A párnája (nem az MDR-1am2, azt tuti másmilyen), mert annak nagyjából ugyanott vannak a lyukak, de mérget nem vennék rá, hogy tuti jó lesz.
Jobban jártál volna egy OneOdio Pro-C-vel vagy egy Pro-M-el (vagy mittoo domain, hogy hívják külföldiül), mert arra jó a Pro-50-es párnája. Az protein leather, meg memóriahabos szivacs. ITT olcsóbban is hozzá tudsz jutni. (Utóbbi tuti, hogy az, kipróbáltam.)
-
samu2062
senior tag
Sziasztok!
Kellett hirtelen egy bt fejes, de nem volt sok rá, így vettem egy Oneodio A70-et.
Annyira nem rossz ez, mint ahogy néhány tesztben lehúzzák. Egyetlen bajom vele, hogy túl kicsi a fülpárnája. Nincs nagy fülem, de alig fér bele. Nyom, kényelmetlen.
Van esetleg olyan fülpárna, amire ki lehet cserélni és kicsit nagyobb a fület körülölelő része? -
csendes
addikt
válasz
Red Bull fan #7850 üzenetére
Ez olyan dolog, hogy Franciaországban a Focal Bathys menő, Németországban a Bose, Angliában a Bowers and Wilkins (PX8), a Sony WH-1000XM5 is sok helyen, az Airpods Max az USA-ban és mindenhol menő. iPhone-hoz a lényeg, hogy legyen AAC BT codec.
-
mettek
addikt
Egy kis tapasztalat megosztàs:
playstationhöz kerestem első sorban vezetékes zárt fejest. Eddig Sennheiser hd599-et használtam aminek a hangja nálam referencia de ez nyitott.
Ezért vettem egy Epos h6prot. Ennek elég rossz hangja volt. Kevés mély, kicsit magasba húzós és nem szólt tisztán, mintha magas lett volna a torzítása. Persze mindezt kontrollerre dugva.
Ezután vettem egy Sennheiser hd569-est ami zárt. Nem rossz de ennél is jobban szólt a hd599. Az 569 viszonylag kirgyenlített, kicsit sötétebb karakter, ennek nincsenek fényes magasai de igazán jó mélyei sem. Így ezt is visszavittem.
Végül rászàntam magam egy vezeték nélküli Logitech g pro x 2-re. Na ennek bejáratás nélkül is lehengerlő hangja van. Kegyetlen jó mélyek, pont elég a magasa is, nem túl fényes de nem is kevés. Nálam nagyon betalált a hangja. Emellett kényelmes is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Titan Quest II - Később indul a korai hozzáférés
- Kuponkunyeráló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Bittorrent topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest