Hirdetés
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Androidos tablet topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
bela22
tag
Természetesen megkérdezheted, a hibás cuccok egy része bütykölésre kerül, egy része oktatásra egy kis suliba, a többi meg díszként fog funkcionálni, ha meg majd felgyülemlik, akkor kuka, vagy méh. Az árakban ezért sem szeretnék ''elszállni'', mivel véges a keret erre a célra!
Dvd íróra meg azt tudom mondani, hogy ha hibásként eladod, akkor érdekelhet, de mondj egy árat. Bár nekem olyan is jó lenne, ami teljesen el van pukkanva, ebből ugyanis bemutató eszköz lesz. A lényeg, hogy ne legyen szétberhelve!!
Ez nem igaz, már megint 2-szer ment el
[Szerkesztve] -
bela22
tag
Természetesen megkérdezheted, a hibás cuccok egy része bütykölésre kerül, egy része oktatásra egy kis suliba, a többi meg díszként fog funkcionálni, ha meg majd felgyülemlik, akkor kuka, vagy méh. Az árakban ezért sem szeretnék ''elszállni'', mivel véges a keret erre a célra!
Dvd íróra meg azt tudom mondani, hogy ha hibásként eladod, akkor érdekelhet, de mondj egy árat. Bár nekem olyan is jó lenne, ami teljesen el van pukkanva, ebből ugyanis bemutató eszköz lesz. A lényeg, hogy ne legyen szétberhelve!!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- Eladó tökéletes állapotban lévő Nikon D3200
- PlayStation 5 Slim lemezes 1TB, makulátlan állapotban, 6 hó gyári garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest