- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
coolcave
tag
Nem volt még ATI kártyám, de ha csak TV-n van kép feltehetőleg jó lesz. Azt, hogy miképp kell az ATI-nál az overlayekkel machinálni, na azt nemtom...
-
Drizzt
nagyúr
Néha maga a film van ''elrontva'', volt ilyen, amikor digitalizáltam filmet, hogy ilyenre sikeredett.
-
PonPon
senior tag
Tehát akkor ugy kell csinálni hogy csak a Tv-n legyen kép?
-
coolcave
tag
Nekem Geforce4-em van, de ott is érzékelhető a dolog és előtte is látható volt gef2-n akkor , ha nem egyedül a TV-n volt a kép vagy nem volt bekapcsolva a TV teljesképernyős eszköznek (egyébként jó). Mert, ha egyedül van a TV-re nyomva a kimenet vagy teljesképernyős eszközként van a twinview esetén beállítva, akkor másképp kezeli az overlayt. Bár ez kicsit ködös nekem is, valójában nem tudom mit kezel másképp akkor...
-
PonPon
senior tag
Hello! Lenne egy problémám, mégpedig hogy ha DVD-t nézek a TV-n (VGA: Radeon 8500) akkor a kép gyakran visszintes csikokban elcsúszik; láttam ilyet már játékok alatt is de ott a ''Vertical Synchronization'' bekapcsolásával (ha volt ilyen a game-ben) megoldhato volt ez a probléma.
Kérdés: A TV-n mit csináljak? Power DVD-t használok. Köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- Óvodások homokozója
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- DUNE médialejátszók topicja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Samsung Odyssey 49" Ívelt Gaming VA Monitor! 5120x1440 / 120Hz / 4ms
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest