- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
-
PROHARDVER!
Folytatás a teszthez kapcsolódó topikban: Vernee Thor - mondhatni isteni
Aktív témák
-
azbest
félisten
Nekem működik az automatikus fényerő. Persze alapból nem volt automatára állítva. Ha automata, akkor is számít, hogy úgy mekkorára tolom. Szóval amellett, hogy automata módra lehet kapcsolni, még azon belül is lehet szabályozni, hogy mennyire erős fényre törekedjen.
Gps-t külön nem próbálgattam, de a szobámban pár másodperc alatt lockolt pozíciót. A régi mkt telefonjaim nem is tudnak mindig lockolni ugyanitt. De legalábbis lényegesen hamarabb megtalálja. Ja és most sim kártya sincs nekem benne, szóval wifi + gps módban.
Wifinél azt tapasztalom, hogy erősebbnek jelöli a két szobával odébb lévőt munkahelyemen, mint a régi telefonaim. Persze ettől bármi lehetne. De rendesen megy.
Az ujjlenyomattal kapcsolatban nekem sem túl megbízható, de ez lehet egyéni adottság kérdése is. Betanítás után általában elég jó arányban ismer, de ha előtte vizben volt a kezem vagy a hőség miadt izzadtabb a kezem, akkor nehezen fogadja el.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tesla topik
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest