Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS ROG Ally
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeYi
őstag
Hát leteszteltem a régi tranyót multiméterrel és jó!! Beszarás. Most ezekszerint a fordulatszámmérő cuccot kell cserélni... Nem baj. Végső megoldás már megvan: egy nyolccentis venti motorját egy-az-egyben betudtam rakni a régi helyére és müxik vele, ugyanolyan tempóban, ami vicces
. Szal ha nem jön össze amit akarok akkor ez lesz.
-
JoeYi
őstag
Hát igen. Beraktam az új tranyót, de nem müxik, úgyhogy meditálok egyenlőre.
-
JoeYi
őstag
Ezek ilyen fém tartó gyűrűk. Ezek miatt nem tudom leszedni egyenlőre.
Most ott tartok, hogy voltam szakinál és szerinte is az van, hogy kiment a tranzisztor, a másik cucc meg mint kiderült a fordulatszám figyelő. Na most szédszedni sehogyse tudom, törni nem fogok, ezért lecsíptem a tranyót és most majd tipusszám alapján veszek egy ilyet. Csak az a baj, hogy asszem ez már csak a jövő héten lesz meg. -
JoeYi
őstag
Hát ahol lehet átverik az embert és legtöbbször akkor nem tudom érvényesíteni a garanciát, amikor tényleg vétlen vagyok. Egyszóval én így veszek revansot, mert hidd el minden bolt átver egyszer, csak te lehet, hogy észre sem veszed. Ilyen pl: hopp, hát nem elfelejtettek számlát adni? Na ezzel ők elrakják maguknak az adót.
-
JoeYi
őstag
Ventiszerviz? Muhaha. Ez jó. No mindegy. Nem. Kértem őket, hogy adjanak tanácsot, vagy legalább egy kapcsolási rajzot. Hisz azt is megtehettem volna, hogy visszaviszem a boltba és azt mondom, hogy nem tudom mi történt, de nem működik. Párszor már mással megtettem, de most nem volt kedvem.
-
JoeYi
őstag
Hát ez nem forog, meg se rezzen sajna.
Minek akartam hátra forgatni? Miért ne?Csak egy pillanatra meg akartam nézni. Ennyi.
-
JoeYi
őstag
Hát a Glacialtech ennyivel lerázott:
Tisztelt Horváth József!
Sajnos ha tönkrement a venti, akkor azt már nagyon javítgatni nem lehet.
Vásárolni kell egy másikat.
Üdvözlettel:
Sz. Péter
Nem kedves? Most már azért is megcsinálom.Muhahaha......
-
JoeYi
őstag
Nikon Coolpix 775. Ha érdekel eladó. Egyébként ezek szar képek, mert át vannak méretezve, meg tömörítve 50%-osra.
-
JoeYi
őstag
Aham. Ezt a belezőst is napirendre tűzöm, végső lépésként. tettem fel új képeket.
Bővebben: link
Bővebben: link -
JoeYi
őstag
az a baj, hogy nincs. Elvileg, tök egyszerűen le kéne jönnie, de nem akar. Pedg, már húztam-feszítettem. Ejj-ejj....
-
JoeYi
őstag
Szerintem meg egy mezei tranzisztor az pár 10 ft. Az hogy szenvedek egy sort... már megszoktam. Mindig ki*aszok magammal.
[Szerkesztve] -
JoeYi
őstag
Végre felszenvedtem 2 képet: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
JoeYi
őstag
Köszi prmcsk. Végre valami értelmes. Gondoltam erre is. Most ott tartok, hogy holnap elviszem egy szakihoz és ha ő azt mondja, hogy hülye vayok, akkor jön a tranyóvagdosás.
-
JoeYi
őstag
Én bármire rátudom fordítva rakni az áramot. Egyébként egy külső 12V -os tápot próbáltam, hogy vaj'h forog-e hátrafele is a venti. Elárulom: nem.
Egyébként laptophoz lesz külső hűtés, ha majd megint működik.
-
JoeYi
őstag
Mármint vegyek újat? Nem túl eredeti ötlet
-
JoeYi
őstag
Látom jó kérdést tettem fel
-
JoeYi
őstag
Hi!
Van egy Glacialtech Silentblade 12 cm ventillátorom és valami hülye /én/ fordítva kapcsolta rá az áramot és attól meghalt. Nos odáig eljutottam, hogy a légkeverő részt levettem a motorról, de a tekercseket vezérlő nyákot már nem tudom leszenvedni a műanyagról. Arra már rájöttem, hogy a két tranzisztor közül valamelyik meghalt, ezért ha lejönne a nyák akkor ki tudnám cserélni őket.
Aki csinált valami hasonlót, vagy tudja a megoldást az írjon! Thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tippmix
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Politikai mémek
- Vicces képek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest