- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Pentax DSLR topic
Aktív témák
-
shift+ő
senior tag
Üdv!
Van egy GABA 2013-as mATX házam, benne egy 350W-os táppal és az alábbi konfiggal:
-I865GV alaplap
-2,66 Gh-z CeleronD proci
-2*256 DDR
-160 GB MAXTOR SATA HDD
-DVD +-RW
A házra a proci mögé került két 6 centis venti sorba kötve, ami kifele szívta a levegőt (még az előző tulaj jóvoltábaól). Így a proci néha 65-66 fokos lett, ami zavart, és a venit is egész hangos lett.
Ezért gondoltam egyett, megfordítottam a 2 szívót, és lett belőle 2 fúvó, ami pont a procira fújja a friss levegőt, így nem megy 55 fok felé a proci hőmérséklete. A HDD nem kerül a meleglevegő útjába, mert a tápventi ezt a meleglevegőt ki is kapja gyorsan a házból, Így a HDD is 40-42 fokon jár.
Mostmár csak egy gondom van, hogy mennyi por fog a belsőbe jutni?
Lehet, hogy 2 hetente pórszívóznom kell!
Aktív témák
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest