Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
A helyes kérdés inkább úgy hangzana, hogy miért kell a hűtőventillátorok furatját, kallantyúját minden foglalat után fél centivel odébb tenni, és hogy csak emiatt mondjuk 20 év alatt mennyi extra hűtőventillátort és bordát kellett megvenni, majd kidobni, és a hulladékfeldolgozókban feldolgozni - és hogy ez mennyibe kerül az európai uniónak.
Nem számolom ki, de családonként egy számítógép ára biztos megvan. -
D55
senior tag
"De ettől még olcsóbb nem lesz egy centel se csak nekem lesz drágább amikor külön hűtőt is kell vennem."
Egyrészt. Másrészt meg tucattermékek esetén megérteném az ilyesmit, ahol egy átlag háztartás vesz éves szinten 3-5-8-100 darabot valamiből és csak gyűlik a szemét. Nyilván. De itt vannak olyan szinguláris termékek, amiknek a dobozát az ember igen is szeretné nézegetni, mert mondjuk így tud mindig motivált maradni, ha jönnek a kegyetlen túlórák. Most csak mondtam egy példát, helyettesítse ide bárki a saját életére jellemző erőfeszítéseket. De értetik. Az EU törvényhozása manapság viszont szerintem valahogy látványosan nem akar tudomást venni az emberek közérzetére kiható kis apró mindennapi dolgokról és ezeken átgázolva szabályoz mindent a környezetvédelem zászlaját egyre görcsösebben rázva és azt így nagyon sokak számára visszatetszővé téve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Pszichológiai thrillernek készül a When Sirens Fall Silent
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Linux kezdőknek
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- 3DMark 11 eredmények
- Total Chaos teszt
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Keressek intel i7-i9!!
- Extrém jóárasítva!!! i3-i5-i9 procik a fa alá karira!!!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest