- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
Aktív témák
-
rol33
aktív tag
Nem a rendszer nincs húzva!Szeptember elején raktam fel a winXp-t a Catalyst 2.3 driverrel együtt.Drivereket nem cserélgettem, jóformán hozzá sem nyultam a géphez (only game) és mint már mondtam most kezdte ezt csinálni.
-
CsendPenge
őstag
Érdekes probléma. Ha legalább lenne hibaüzenet! Szerintem kezd a szokásossal, memória tesztelés, majd proci, aztán vga. (memtest86, prime 95, 3dmark). Ha ezek mind lementek, akkor tényleg egy újratelepítést kéne nyomni, mert valami driver probléma lehet, illetve van amikor ''csak úgy'' nem megy fel normálisan a winfos. Ja, és ha húzva van a renccered, akkor vedd vissza.
-
rol33
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Egy másik fórumban már kérdeztem csak nem kaptam rá választ arra mi lehet a gond.
Szóval eddig ilyen még nem volt, hogy mikor elkezdek játszani (pl.UT2003, Fifa2003, Nolf2, Bf1942) általában egy idő után úgy kidob a winbe mindenféle hibaüzenet nélkül, hogy én csak kamillázok mint gyógyfűárus.Azért irtam ide mert gondolom a karesz (R8500LE grafit=275/275) körül lehet valami geb@sz.Ha valaki esetleg tudna segíteni akkor segítsen.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest