- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Aktív témák
-
rol33
aktív tag
Nem a rendszer nincs húzva!Szeptember elején raktam fel a winXp-t a Catalyst 2.3 driverrel együtt.Drivereket nem cserélgettem, jóformán hozzá sem nyultam a géphez (only game) és mint már mondtam most kezdte ezt csinálni.
-
CsendPenge
őstag
Érdekes probléma. Ha legalább lenne hibaüzenet! Szerintem kezd a szokásossal, memória tesztelés, majd proci, aztán vga. (memtest86, prime 95, 3dmark). Ha ezek mind lementek, akkor tényleg egy újratelepítést kéne nyomni, mert valami driver probléma lehet, illetve van amikor ''csak úgy'' nem megy fel normálisan a winfos. Ja, és ha húzva van a renccered, akkor vedd vissza.
-
rol33
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Egy másik fórumban már kérdeztem csak nem kaptam rá választ arra mi lehet a gond.
Szóval eddig ilyen még nem volt, hogy mikor elkezdek játszani (pl.UT2003, Fifa2003, Nolf2, Bf1942) általában egy idő után úgy kidob a winbe mindenféle hibaüzenet nélkül, hogy én csak kamillázok mint gyógyfűárus.Azért irtam ide mert gondolom a karesz (R8500LE grafit=275/275) körül lehet valami geb@sz.Ha valaki esetleg tudna segíteni akkor segítsen.
Aktív témák
- Huawei MateView 34 Standard (3440x1440) 165Hz monitor
- ASUS TUF Gaming VG279QM1A IPS 280hz
- LG 32MR50C-B. 31.5 hüvelykes ívelt 1500R, 1920x1080 Full HD, 100Hz, AMD FreeSync, VA, Dönthető
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest