Aktív témák
-
rol33
aktív tag
Nem a rendszer nincs húzva!Szeptember elején raktam fel a winXp-t a Catalyst 2.3 driverrel együtt.Drivereket nem cserélgettem, jóformán hozzá sem nyultam a géphez (only game) és mint már mondtam most kezdte ezt csinálni.
-
CsendPenge
őstag
Érdekes probléma. Ha legalább lenne hibaüzenet! Szerintem kezd a szokásossal, memória tesztelés, majd proci, aztán vga. (memtest86, prime 95, 3dmark). Ha ezek mind lementek, akkor tényleg egy újratelepítést kéne nyomni, mert valami driver probléma lehet, illetve van amikor ''csak úgy'' nem megy fel normálisan a winfos. Ja, és ha húzva van a renccered, akkor vedd vissza.
-
rol33
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Egy másik fórumban már kérdeztem csak nem kaptam rá választ arra mi lehet a gond.
Szóval eddig ilyen még nem volt, hogy mikor elkezdek játszani (pl.UT2003, Fifa2003, Nolf2, Bf1942) általában egy idő után úgy kidob a winbe mindenféle hibaüzenet nélkül, hogy én csak kamillázok mint gyógyfűárus.Azért irtam ide mert gondolom a karesz (R8500LE grafit=275/275) körül lehet valami geb@sz.Ha valaki esetleg tudna segíteni akkor segítsen.
Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Ford topik
- LotRO - Lord of the Rings Online -=MMORPG=-
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- PH! Darts
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GX704A-B - Kicsomagolt monitor (2025 dec)
- Dell Alienware AW3425DW OLED GAMING Monitor 240Hz
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 32GQ950-B 4K 160 Hz - Használt Monitor (2024)
- KARÁCSONYI AKCIÓ ! LG 34GS95Qx-B 34" Ívelt OLED MLA Wqhd 240HZ 0.03 MS Gaming Monitor !
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest