Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
Új hozzászólás Aktív témák
-
awd
csendes tag
válasz
Hequila #3318 üzenetére
Hali! ja ezekszerint tenyleg beneztem, nem vagyok vmi nagy tapszakerto, nem gondoltam h a +12v1-et ossze kell adni a +12v2-vel
ugy kovetkeztettem h a nagyobbat nezem es akkor 15
na de mind1... akkor ezekszerint ez nem lehet a hiba forrasa? es tenyleg az alaplap es procin kivul mindent kicsereltem mar es semmi elorelepes
-
awd
csendes tag
Hali! nem igazan tudtam melyik topicba irjam de azert belekezdek... adott msi p35 neo2-fr lap, e4500 core 2 duoval, 420w-os chieftec tap, jelenseg a kovetkezo, neha elmegy a kep 1secre, elsotetedik a monitor es utana visszajon es megy minden tovabb, nem fagy meg semmi, orthos is fut tovabb hiba nelkul. namost ha ugy nem csinalok semmit csak msn iesmi akkor mondjuk egy nap alatt beadja 2x. viszont ha elinditom az orthost akkor akar 5perc alatt 5x is.. videokartyat csereltem(mind2 slotba), ramokat csereltem, monitort csereltem, jelenseg tovabbra is fenn all es mar nem tudok mire gondolni.. az alaplap kezikonyvebe azt olvastam h "ATX 12V power connection should be greater than 18A." namost kiprobaltam egy 450es chiefteccel ami 12V-on elvileg 15A-t tudott, a saját 420asom pedig 18A-t, jelenseg ugyanaz.. lehetseges h emiatt megy el neha a kep 1 pillanatra ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Építő/felújító topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- ChieftecCTG-500-80P A-80 SERIES ATX tápegység
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX XT 2029.11 ig alza gari
- NZXT RGB & Fan Controller - AC-CRFR0-B1-6 RGB INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest