- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
awd
csendes tag
válasz Hequila #3318 üzenetére
Hali! ja ezekszerint tenyleg beneztem, nem vagyok vmi nagy tapszakerto, nem gondoltam h a +12v1-et ossze kell adni a +12v2-vel ugy kovetkeztettem h a nagyobbat nezem es akkor 15 na de mind1... akkor ezekszerint ez nem lehet a hiba forrasa? es tenyleg az alaplap es procin kivul mindent kicsereltem mar es semmi elorelepes
-
awd
csendes tag
Hali! nem igazan tudtam melyik topicba irjam de azert belekezdek... adott msi p35 neo2-fr lap, e4500 core 2 duoval, 420w-os chieftec tap, jelenseg a kovetkezo, neha elmegy a kep 1secre, elsotetedik a monitor es utana visszajon es megy minden tovabb, nem fagy meg semmi, orthos is fut tovabb hiba nelkul. namost ha ugy nem csinalok semmit csak msn iesmi akkor mondjuk egy nap alatt beadja 2x. viszont ha elinditom az orthost akkor akar 5perc alatt 5x is.. videokartyat csereltem(mind2 slotba), ramokat csereltem, monitort csereltem, jelenseg tovabbra is fenn all es mar nem tudok mire gondolni.. az alaplap kezikonyvebe azt olvastam h "ATX 12V power connection should be greater than 18A." namost kiprobaltam egy 450es chiefteccel ami 12V-on elvileg 15A-t tudott, a saját 420asom pedig 18A-t, jelenseg ugyanaz.. lehetseges h emiatt megy el neha a kep 1 pillanatra ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Autós topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Magisk
- További aktív témák...