Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Jó adatátviteli sebességhez megfelelő adatkábel is kell, nem elég a drága switch és hálókártyák. Ennek a kiválasztásában próbálunk segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bucsek
tag
Szia, sajna most teszterrel nem rendelkezem de jövőhéttől lesz. Most azt próbáltam ki, hogy a szerelvényeket szétszedtem, mind a kettőt, a “hibást” újra kötöttem (egyébként az árnyékkal mit csináljak? Csak rátekertem a csuhéjra, mint a jónál) és sajna most is max 100mbps a net. A jónál még mindig 1 gbps. A laptopot is rákötottem a jóra az 100at tudott, ezek szerint a laptop nem tud többet. Akkor nagyon valószínű hogy a routetbe menő végével lehet gond? Szerzek hozzá eszközt és újra krimpelem vagy mi
. De ahogy néztem az is ugyanúgy van bekötve mint ami jó :/
a kábellel középtájon nem lehet gond az tuti, hodz látom is (nincs még álmenyó)
egy kérdés. Gégecsőbe vittem a cat kábelt viszont van egy kis szakasz ahol a 230as 2.5/1.5mm2 es kábelekkel megy. Kis szakaszon mennyire zavaró? A jó kábel is ugyanígy megy, feltételezem akkor annyira nem gázos.
köszi a segítséget azért
Új hozzászólás Aktív témák
A topik elsősorban hálózati kábelekkel és szerelésükkel foglalkozik, úgymint árnyékolt és árnyékolatlan csavart érpáras kábelek (S/FTP, UTP), SFP+ optikai (OM3, OM4) valamint DAC kábelek, de érintőlegesen szóba kerülhetnek más adatkábelek is, mint koax, USB, SATA, stb...
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest