- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Autós kamerák
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
gamerpeter
tag
sztem lassan át lehetne nevezni ezt a forumot agymenésre,az jobban illene rá

-
Ferdzsoo
addikt
Hát ezen foss@ röhögtem magam.
Annyira előttem van a kép ahogy kihajolunk az ablakon a kicsoból laptoppal a kezünkbe, a drótok lógnak ki közbe a lábunkal fogjuk a kormányt, és hajtunk a fák között az ellenség "bázisa" felé
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change." -
Fáraó
őstag
Engem is érdekelne egy pesti low-cost LAN.
VIGYORRRGAZMUS..... -
RoBorg
tag
Ha nem a hajóra mennénk "kb.100000-150000Ft /2nap"-ért azt hiszem én is benne lennék. Ha lesz belőle valami, légyszi, értesítsetek priviben!
-
G Bedtime St
tag
ha erdö széle akkor már nyomhatnánk félig élesben
laptop kézben és rohangál mindenki esetleg ha elegen jönnek kocsival csinálhatunk "jármüves zászlórablást". -
Custer
tag
ha én horkoltam akkor ki gázosította el a szobát?
Amíg a zene szól, az ösztöneid uralnak,de amint elhallgat, a tudatod ismét korlátoz. -
gamerpeter
tag
vagy az erdö szélén háziko flash lesz ebböl,azt rakunk 1 nagy tüzet a végén hogy a fütésért se kelljen fizetni.a fát meg gomba hátán hasogatjuk.ez a divat.minimal
ja akkor meg te vagy a nagy szakállas zz top mokus gomba?
akkor már tudom miért horkoltál annyira

-
G Bedtime St
tag
-
Custer
tag
elment az eszed?

mondom a lehető legolcsóbban, h minél több ember el tudjon jönni, ne a lóvé szabjon határt. Ennyi erővel mehetnénk egy yacht-ra is
Valami olyaasmire gondolok, h egy iskola lepukkant kollégiumának a konyhája v egy osztály, v tökömtudja, csak legyen nafta, meg fűtés sem ártana.Szemben a kanapén jobb oldalt, mellettem balra fiber és a huga, a fotelban pedig peti. A nyári impress!ve talin készült amugy a kép....
Amíg a zene szól, az ösztöneid uralnak,de amint elhallgat, a tudatod ismét korlátoz. -
G Bedtime St
tag
DE! Viszont elég nagy a szorás, azaza 5000-12000-ig /fö/nap de van ugy ha pl. 10-15 ember összeáll akkor már tényleg lehetne találni komplett épületet-házat vagy pl tudnék egy nagy hajót(álló hajó) kb 10 szobával és egy diszko+étterem résszel amit kedvünk szerint alakitunk ennek az ára kb 100000-150000Ft /2nap.
Szoval az elsö az lenne, hogy ki mennyit szán rá?ja és Custer Te melyik arc vagy a képen az 1.hsz-ben?

-
Custer
tag
Na, kezdésnek nem is rossz

De jobb lenne ha többen lennénk, mint 6-8. Nem tudsz a környékeden valami olcsón kibérelhető helyet? kollégium, iskola v akármit? ...olyanra gondolok ahol többen elférünk.Amíg a zene szól, az ösztöneid uralnak,de amint elhallgat, a tudatod ismét korlátoz. -
G Bedtime St
tag
na gondolom idén ez nem jön össze, pedig már azon gondolkodom, hogy feldobom a lakásom egy hétvégére. kb 6-8 ember el is férne az ittalvást is meg tudnám oldani. kajárol magunk gondoskodnánk van tüzhely

-
Custer
tag
Tőlem 220 km pest, és 99% h vonattal mennék (laptop), szal ne sírjatok

Amugy elfelejtettem az üdvözlő szövegbe írni, h aki esetleg tud ajánlani helyet, ami megfizethető, és van elég hely egy lanhoz, v van valami ötlete, javaslata, az nyugodtan írjon. Bármi ami segítségünkre lehet, azt írjátok meg, mindenki érdeke
A feljutást pedig magunk között is meg lehet oldani, hisz egy kocsiba 2 akár 3 ember is elfér a gépekkel együtt. De egyenlőre helyet kell találna, aztán lehet gondolkodni az időponton.
RoLy.hu
csendes tag
-
@rglaaf
veterán
-
old gray
addikt
A kezdeményezés jó, de én eléggé el vagyok foglalva mostanában, meló mellett suli is, szóval nem ígérek semmit. Mindenesetre követem majd a fejleményeket.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream -
Ice!?
őstag
-
G Bedtime St
tag
-
Custer
tag
ezzel mindannyian így vagyunk :S ezért is nyitottam ezt a fórumot, h meg lehessen beszélni olyan helyet és időt, ami a lehető legtöbb embernek jó.
Én személy szerint Budapest v környékét ajánlanám, mivel az van a középpontban, akárhogyan is nézzük.Amíg a zene szól, az ösztöneid uralnak,de amint elhallgat, a tudatod ismét korlátoz. -
Ferdzsoo
addikt
Nagyon rég vártam már egy ilyen kezdeményezést, az ötlet tetszik, de nálam erősen függ az időponttól és a helytől a részvétel...
De UP!
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change." -
Custer
tag
Üdvözletem!
Néhány csapattársammal felhoztuk egy esetleges LAN party szervezésének ötletét. Teljesen publikus lanról lenne szó, tehát aki játsza UT(3)-t, annak ott lenne a helye.
Nem egy infiniti-lan szintű lenne a dolog, hanem egy egyszerű piálással, kajálással egybekötött gémelős hétvége
...és lehetőleg minél olcsóbban, h minél többen ott tudjanak lenni.Egyenlőre csak egy kisebb közszemlét szeretnénk tartani, hogy kb. mennyi emberre lehet számítani (véleményem szerint 10-12 biztos ember esetén már érdemes komolyabban foglalkozni a témával, tekintettel a közösség méretére), aztán ha úgy adódik, jöhetnek a helyszínnel és időponttal kapcsolatos témák.
Hajráááá......
Amíg a zene szól, az ösztöneid uralnak,de amint elhallgat, a tudatod ismét korlátoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Facebook és Messenger
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- 1 év garancia, Hp 640 G8 i5-1135G7 16Gb rammal win11-el
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

laptop kézben és rohangál mindenki esetleg ha elegen jönnek kocsival csinálhatunk "jármüves zászlórablást".
ja akkor meg te vagy a nagy szakállas zz top mokus gomba?
akkor már tudom miért horkoltál annyira