Aktív témák
-
BlackWoOd
aktív tag
Jah, ha csak 1-2 mm a vinyó és a doboz fala között a különbség, akkor volna egy tippem (modd3r-rel folytatott eszmecseréd alapján) és még a gar is megmarad...
Csíkokra vágott réz (alu) darabok a megfelelő vastagságban?
Akkorákat vágsz, ami pont akkora mint a műanyag hézagok közötti terület olyan vastag anyagból, ami pont befeszül a vinyó + külső burok közé...
(Ez persze akkor lehet jó, ha a leírás alapján jól gondolom a dolog felépítését :F )
A műanyag bordák között ugye az alu borítás látszik belülről?
Ennél jobbat nem tudok sajna... Én valószínüleg ilyesmit tennék vele...
(Amúgy a probléma nemsokára engem is érinteni fog, igaz én 5.25''-ös külső házban töröm a fejem, amibe belemegy egy rack-keret...) -
BlackWoOd
aktív tag
Esetleg javasolhatnék egy másik irányt?
A képen ugyan nem látszik, mert zárt állapotban van a doboz, de nem férne el benne pl. valami kisebb venti hűtésnek (pl. 4x4-es, 1 col magas, vagy ilyesmi)? :F
Persze ebben az esetben furkálni kellene a csini dobozkát (pedig jól néz ki).
Aktív témák
- Zalman S5 ATX ház + Asrock B550M lap + Zalman Megamax 700w 80+
- GIGABYTE C200 Glass
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- Autós kamera eladó
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest