Hirdetés
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- RAM topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamzget
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ismerősömnek feltörték az uplay fiókját és megváltoztatták az email címet (Nem volt bekapcsolva a 2 lépcsős azonosítás mert telefon újratelepítés után elfelejtődött.) Na most ügye az eredeti email címére kapott egy üzenetet hogy megváltozott az email cím, de ezzel semmit nem tud kezdeni, mivel ő nem tud belépni már a fiókba, hogy visszaváltoztassa mivel nem tudja az új emailt. De ahhoz hogy írni lehessen a supportnak ugyanúgy be kéne jelentkezni, Olvastam hogy a Facebook oldalukon is szoktak válaszolni, mennyi idő mire válaszolnak? Illetve hogy milyen információkat érdemes leírni amivel nem hiszik azt hogy mi akarjuk feltörni? Mert gondoltam rá, hogy az én fiókomon keresztül írok a supportnak de az FB-s megoldás akkor egyszerűbb lehet.
Köszi előre a választ.
Új hozzászólás Aktív témák

- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- iPhone 13 128GB Starlight-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest