-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
game82
csendes tag
válasz _Norbi_ #3913 üzenetére
Azt elhiszem,de nekem Humax UD HDR-em van , ezzel kapcsolatban mondták az ügyfélszolgin, hogy rendszer hiba, javasolták, hogy áramtalanítsak, majd kapcsoljak a 38-as csatornára és ez meg is oldotta a problémámat.A deki menüjében azóta a csatlakozás módja " egykábelesből" átváltott "kétkábelesre" és működik a két tuner is egymástól függetlenül.
-
game82
csendes tag
Közben beszóltam a központba, azt mondták, legyek türelemmel, az általam tapasztalt probléma rendszerhiba és már dolgoznak a kijavításán.
Köszönöm mindenkinek a segítő, építő hozzászólását. -
game82
csendes tag
válasz stmiklosi #3892 üzenetére
Üdv!
Erősen laikusként...
A fej több kimenetes, ezen kimenetek közül kettő eddig egy Philips dekóderhez ment, ott nem tapasztaltam ilyen jellegű korlátozást, attól függetlenül, hogy mit és honnan vettem föl, párhuzamosan bármit tudtam nézni, két bemenetbe a 2 koax és tökéletesen működött.
Nem rég a Humax beltérire váltottam, egyik koax az egyik bemenetbe, másik a második bemenetbe és lám ; mégsem működik megfelelően?!? -
game82
csendes tag
De ez tudtommal két tuneres, két kábelem is van behúzva két különböző bemenethez csatlakoztatva.
A menüben megnéztem, mindkét tuneren méri és jelzi a jel erősségét és minőségét, de a csatlakozás módjánál mégis az van kiírva, hogy "egykábeles" és a menüben ennek megváltoztatására nem találok lehetőséget. -
game82
csendes tag
Sziasztok!
Humax UD HDR beltérivel kapcsolatban első kérdésem az lenne, hogy mi okozhatja azt, hogy felvétel közben bizonyos csatornákra nem tudok kapcsolni, még a csatornalistában is "kiszürkülnek" a nem elérhető csatornák?!?!
A következő kérdésem pedig az, hogy usb-ről milyen file formátumokat tud kezelni a beltéri?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest