- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Aktív témák
-
dam
tag
Csak most hétvégén tudtam kipróbálni! Működött. Köszönöm a segítséget!
Topic zárható ha erre jár ''valaki'' ! -
dam
tag
Csak most hétvégén tudtam kipróbálni! Működött. Köszönöm a segítséget!
Topic zárható ha erre jár ''valaki'' ! -
mura81
senior tag
Nálam a Logitech iTouch szoftver rakoncátlankodik néha a játékok közben. Mindig azt gondolja hogy valami specko kombinációt akarok beadni és ezért leminimalizálja a programot. Egyszerű megoldást alkalmaztam - lekapcsoltam a logitech progit.
Unreal2-nél (illetve egyik Unreal proginál) sem találkoztam hasonló hibajelenséggel mint amit a topic indító vázolt. Próbáld meg újra felinstallni az Unrealt. -
dam
tag
Up.
-
dam
tag
Sziasztok!
Átnéztem a témákat de nem találtam hasonló problémát. Egyszerű problémának tűnik, de nem tudom megoldani. Ha a billentyűzeten lévő nyilakkal akarom irányítani a játékot akkor kilép. Áttettem az irányítást a A,W,D,Y gombokra akkor megy. Érdekes, hogy a nyilat bárhol nyomom meg a játék során (azt hiszem) egyből kilép. Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm!
Üdv!
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest