Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
svedmalac
tag
Újabb fejlemény
Különböző syscheck programokkal belenéztem jobban az alaplapba. Kiderült, hogy igazából SIS650/961 chipsetes, ami azt jelenti, hogy a déli híd, ami az IDE vezérlést adja, az a 961-es.
Nekiálltam keresgélni ilyen drivereket, találtam is egyet, aminek van txtsetup.oem-je. Ez egy NT4 mappában volt. Beadagoltam neki, és jött a csoda, hogy felteszi a drivert. Fel is tette, de mire bejönne a várt partícionálós XP kép, előtte megint Unmountable...Aztán még egy dolog, ami miatt nem értem ezt az egészet már. Felmásoltam a laptopról a boot.ini és ntldr file-okat. Indítás, és bejön ugyanaz a menüválasztó, ami a laptopomon van. Ez részben logikus, de ha így gond nélkül bejön, akkor ez számomra azt is jelenti, hogy ha lenne rajta XP, akkor bootolható lenne. Tehát a vinyó biztos, hogy okés MBR-t tekintve. De akkor mi a pöcs ez az Unmountable?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest