- Ismét életjelet adott magáról a Mionix, de most egy ízig-vérig csúcsegérrel
- Bővítményekkel zárkózna fel az Apple az AI versenyben
- TV vásárlási útmutató 2026 – OLED, QLED, melyiket érdemes megvenni?
- Olcsóbb opció jött a Keychrontól a num pados Q6 Ultra 8K-ra
- Nem muszáj egy vagyonba kerülnie egy korrekt egérnek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- VR topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillHates
félisten
-
0pityesz0
tag
-
KillHates
félisten
-
0pityesz0
tag
-
KillHates
félisten
-
0pityesz0
tag
Egyszer felraktam rá kíváncsiságból a win 8.1et driverek nélkül. Akkor kb. 8GB maradt. Gyakorlatilag nem volt reakcióidő,úgy hasított. Tehát mindenképp ssdre szeretném a wint tenni.de nem árt ha van még helyem mellette progiknak is stb..
Ahogy tudom érdemes kb 15-20%ot szabadon hagyni az ssd-n,hogy jól működjön,de javíts ki ha tévedek
-
KillHates
félisten
A Win10 14 GB-ot foglal el. Ha lekapcsolod a hibernációt, akkor még tudsz nyerni helyet.
A felhasználói mappákat meg át kell irányítanod a tányérosra
El lehet gazdálkodni 24GB-on.
Fontos, hogy mikor telepíted, akkor vedd ki a normál HDD-t mert különben gyorsítótárnak fogja a W10 használni az alaplapi SSD-t. -
0pityesz0
tag
Sziasztok!
Asus Vivobook S551LN-t használok. Nemrég váltottam Lenovo B560-ról. Minőségi ugrás lett

Szemtelenül hideg szinte mindig. I5 4210U proci nekem elég,néha kis játék (Wot,sőt.. Crysis is megy rajta) amit támogat egy Nvidia GT840m graph.kártya.
Egyedüli gondol vele hogy egy 24GB ssd van csak benne,arra meg nem fér a win8.1. Tehát be kellen szerezni egy kicsit nagyobb ssd-t -
törölt tag
-
KillHates
félisten
-
törölt tag
-
KillHates
félisten
-
törölt tag
-
gabyka
senior tag
Egy i5-ös ux21a-t használok egy ideje, nem bántam meg a váltást, néha befigyel kis játék is (wow's) de ezen kívül soha nem meleg. Jó pont, hogy az alja teljesen zárt (felül, a kijelző tövében 'lélegzik'), így akár ölben is tartható...
-
törölt tag
-
KillHates
félisten
-
m4tyik4
csendes tag
-
törölt tag
-
m4tyik4
csendes tag
Üdv gb4400
en karacsony ota hasznalok egy asus ux305os ultrabookot es semmi problema nincs a billentyuzetevel. Egyetemen tanulok es gepelek vele eleg sokat, engem tokeletesen kiszolgal. A melegedessel kapcsolatban pedig az a megjegyzesem, hogyha szoveget szerkesztes, prezit csinalsz, zenet-videot nezel vagy hallgatsz nem melegszik. Pedig az enyem meg passziv huteses is. -
törölt tag
Nincs ultrabook-om, de mint kívülállót, két dolog érdekelne ezekkel a gépekkel kapcsolatban. Az egyik a billentyűzet. Mivel rengeteget dolgozom Word-ben, kíváncsi lennėk rá, hogy a vékonyság nem megy-e a billentyűzet használhatóságának kárára. Milyen a nyomáspont, nyomásút, hullámzik-e, stb.
A másik pedig a melegedés. Sima használat, netezés, Office alatt is jelentkezik, vagy csak ha meghajtjuk valamivel? S ha igen, ilyen mértékű?Bocs, ha hülyeségeket kérdezek, de még nem találkoztam ultrabook-kal.
Előre is köszi a válaszokat!
-
KillHates
félisten

Mivel manapság már elérhetőbb árakon kínálják az ultrabook-okat így egyre jobban szélesedő rétegről van szó. Már nem is kell kompromisszumokat kötni a felhasználhatóság és a teljesítmény szintén mert a mai ultrabook-ok már felzárkóztak a nagyobb testvéreik mögé; megfelelő méretűek a billentyűzeteik, rendelkeznek a mindennapi használathoz szükséges portokkal, egyes modellek már 14-15 inch-es kijelzővel vannak szerelve. Teljesítményben sem kell szégyenkezniük, mert vannak i7-es processzorral és dedikált videókártyás modellek is. Sőt létezik gamer ultrabook is, asztali gépeket megszégyenítő erővel.
E rövid bevezető után szerintem van létjogosultsága egy ilyen topicnak, mert szerintem sokan használunk ultrabook-okat. Természetesen ide várjuk azokat is akik még csak érdeklődnek az ultrabook-ok világa felé és azokat is akik már kiábrándultak belőlük.. Várjuk tapasztalataitokat, véleményeteket mind a márkákról, mind az egyes modellekről. Én mint öreg notebook szervizes igyekszem főleg hardveres szinten segíteni minden érdeklődőnek, nyugodtan zaklassatok kérdésekkel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Eredeti játékok OFF topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Parkside szerszám kibeszélő
- EAFC 26
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5280,12.5",FHD,i7-7600U,8GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga i5-10210U/8GB RAM /256 GB SSD/13.3"FHD 2in1 laptop
- Dell Alienware Area-51 16 Ultra 9 275HX, RTX5090, 32GB, 4TB ssd
- Lenovo Thinkpad T14 i5-10210u/16GB/256GB SSD/14"FHD touch laptop
- Dell 5400 laptop (14FHD/I5-8265U)
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5405
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest