Aktív témák
-
Majstor
senior tag
Soha többé nem instalálom erre a karira Omegát...akár milyen verzió jönn ki a jövöben...
-
Majstor
senior tag
És ez a sz@ar RadLinker hazavágta a Remove/add programs opciót!!!
-
Majstor
senior tag
This Display driver is not compatible with the display adapter installed in your system!
-
Viktor77
titán
Mi az, hogy nem akar felmenni? Eddig mindig csak azt írtad nem megy. Ha nekem egy szaros 8500-re sikerült felnyomnom, akkor a Te újabb 9200SE-dre miért ne menne? Ráadásul a 7000-es sorozat is a supportált kártyák közé tartozik. Szal neked hiba nélkül fel kéne mennie.
Mit ír ki, miért nem megy? -
Majstor
senior tag
Ezt a kérdést már felltettem :
Melyik Omega a leggoptimálisabb (Nem a Doom3-ashoz!) 9200SE-hez???
?Omega ATI 8.07Beta?
Mert most szedem le...eddigg az összes leggutóbbi Omega driver nem akart ráinstalálodni remélem a Bétával jobban járok...
:U -
Majstor
senior tag
Melyik Omega Driver lehet a leggjobb erre a karira:
9200SE??? -
Majstor
senior tag
UP!
-
Majstor
senior tag
Mi lehet a baj???
XP Firewall kikapcs?
Norton ne fussonn Install közbenn??? -
Majstor
senior tag
UP!
Segítség...mert nem ártana egy kis +Kraft erre a karira! -
Majstor
senior tag
Nekem az Omega drivert még soha nem sikerült ráinstalálnom...
Lehet hogy nem támogatja az ATI 9200SE-t... -
RpPRO
őstag
pardon, eddig nem talaltam a pontos szoveget, amit ma reggel olvastam.
Az omega keszitoje szavai: ''The Normal setting in AI is the option that has been since Cat 3.xx drivers, that option was permanent and NOTHING could change it, since those optimizations where already integrated into the drivers.
Now, after ATI was blamed for adding Aniso optimizations without telling reviewers, ATI decided to build a ''control'' so people could disable or enable the optimizations, like Nvidia did, then ''AI'' was born (which is just a marketing name).
Now that they added the option to the drivers, ATI decided to go a step futher, they added a HIGH setting for their optimizations, something they couldn't do before because people would call them cheaters, since it sacrifices a little quality in the name of speed.
Also, NO other driver set BEFORE the 8.07 Beta can be controled by AI. Sure, after ATI released the beta drivers some people figured out how to enable or disable AI since ATI made a mistake and forgot to remove the internal keys to do it, so now it can be done using the registry, BUT, there are NO APPLICATIONS or DRIVERS out there that enable you to control AI without CCC installed and fiddling with the registry, my driver set is the first one to do that, and no CCC needed.''
[L]http://rage3d.com/board/showthread.php?t=33784374[/L] -
Bandit21
addikt
De itt nem ez a baj, hanem:
Ha CP-ben nincs bekapcsolva akkor nincs AF
Ha bekapcsolom, akkor játékokban nincs, de pl 3dmark texture filter tesztben van. De úgy van, h akártmit is állítok be, akkor is 16X.
Ha bekapcsolom mellé az AA-t is, akkor már játékokban is lesz, de akkor is beállítástól függetlenül 16X-os... Szóval teljes káosz...
Ez AI-tól és mindentől független. -
RpPRO
őstag
Nagyon nem.
Az AI, mint kepoptimalizalo modszer mar egy eve benne van a catalystokban, viszont most dontottek el, h kiadjak, mint funkciot, amit allitgathatsz (akar hivhatod marketinges fogasnak is). Emlekezhettek, mikor kiderult az anisotropikus optimalizalasa ATI-nak, sokan szerettek volna ugy tesztelni, h minden optimalizaciot kikapcsolnak. Mar regota lehetett buheralni a registry-ben, bar a driver mindig felulbiralta, igy ezt a funkciot nem tudtad korabban hasznalni. Az omega driver az elso, ahol modosithatsz az AI beallitasokon es ami mukodni is fog. A default normal megfelel annak az optimalizacionak, amit eddig alkalmazott a catalyst driver (kb ezt mondta az Omega driver keszitoje egy forumon)
Akit reszletesen erdekel, annak a rage3d.com-on kell korulneznie. [L]http://rage3d.com/board/showthread.php?t=33784340[/L] -
-
KOre
tag
Nahogy is van ez?
Az AI-t 4.10 driverba teszik bele!
Akkor hogy lenne már benne a 8.07ami valójában csak újabb opengl driver a 4.9-be!
NEM?
Na mind1, ha tud valaki olyan letölthető drivert amiben benne van az AI, akkor az lécives linkeljen! -
Bandit21
addikt
válasz
Flashback #12 üzenetére
Az AA-nek mi köze az AF-hez? Az lenne jó ha semmi nem? Mert nekem az AF-el van bajom mégpedig h ha ki van kapcsolva akkor 3dmark 2003 texture filtering-ben ha állítgatom h hányszoros legyen akkor szépen látszik a változás, de ha CP-ben állítom be, akkor ugyanolyan, akár 2-4-8-16x és minőség teljesítmény v szűrésre rakom, csinálok screenshoot-ot, ugyanolyan mind...
-
metadata
csendes tag
1)No nekem az előzö 2.5.76 omegával az volt a bajom hogy nem volt advanced 3d fül. Volt aki azt írta hogy úgy járt mint én de pl LordX-nek minden opciója megvolt. A Star Wars Battlefont is fagyott ezért visszatettem az előző 2.5.67 omegát.
2) Tegnap vettem észre hogy van 2.5.90-es omega. Na mondom ezt biztosan jobbra csinálták, kipróbálom. A CP most tényleg rendbejött, volt advaced 3d, lehetett állítani a AA-t és AF-et. Viszont a SW Battlefront ezzel is fagyott méghozzá úgy hogy 15-20 mp után megáll a kép, aztán egyszer csak mintha meghalnának a pipeline-ok. Besaktáblásodik. A winbe kilépve minden ok de ha CP-n akarok valamit állítani akkor ott is elmegy a kép. A többi játék és a 3dmark05 hibátlanul megy. Oké visszatettem a 2.5.67-es omegát.
3) Na most minden szép és jó fenn van a 2.5.67, csak éppen a CP-ben van változás. Most van külön hagyományos D3D és openGL fül is, és valamiért advanced 3d fül is megmaradt amiben ugyancsak van openGL és D3D. Ha az egyikben állítok valamit az a másikban nem változtat semmit.
Énszerintem valami gáz van az egész ATI driver felépítésében, mert ahány Ati vga annyiféleképpen néz ki a CP ugyan azzal a driverrel. Szerintetek ez hogy van? -
uzsz
senior tag
Az adataimnál szereplő konfigra feltúrtam adott drivert és nem nagyon vettem észre javulás, bár a controllpanel dolgai jobbak lettek.
-
Bandit21
addikt
ha nem válaszol senki akkor nyitok egy ATI Radeon driverek topicot, mert ez így nem jó, h az Ati 2 hetente új drivert ad ki, azt erre mindig kijön az új omega is és így van hetente egy driver topic 100hsz-el és a végén sose lesz normális válasz a kérdésekre meg követni se lehet, mert ráadásul minden drivernek van vagy 5 topicja...
-
Torry
addikt
4.10-es Omega mikor jön?:))
-
Bandit21
addikt
Sziasztok!
Elég érdekesen alakult nekem ez a driver... Az előte fennlevő 8.07-et leszedtem DC-vel meg mindenféle módon kiírtottam. Aztán feltettem és csak OGL játékok mentek, ezen kívül mindenütt máshol csak színes háromszögeket láttam...
Eztán feltettem újból a 4.8 omegát, majd dc nélkül rá a 4.9 omegát (itt a CP-ben nem volt 3d-fül... ez is érdekes) majd ezekre rá a 8.07 omegát. Itt minden rendbe volt, a doom3 is gyorsult, a 3dm2005 uaannyit hozott.
AMI A PROBLÉMÁM VELE:
Nem lehet állítani az AF-et mert hiába állítok be akármit, 2-16x-os minőség/teljesítmény vagy szűrést (ez új mi a túró ez?) az eredmény a képernyőn uaaz. Megnéztem NFSU-ban Xpand rally demoban, 2003 texture filtering-jében is. Akármit állítok be az AF uaolyan marad. Vki másnál előjött-e ez a probléma? Ha igen írja meg, előre is köszi! -
Nyuf
senior tag
Egy 9600as 128megás karin mennyit dobna?
-
t.tomi
tag
Szasztok,
én most már több éve használom az omega meghajtókat.
eddig semmi problémám nem volt velük.
föl is dobtam ezt az új meghajtót, de még nem értem rá buherálni.
most egy kicsit változott a CP felépítése.
hol is lehet bekapcsolni ezt az AI-t?:F
Köszi -
dannynet
tag
További információ, letöltés:
[L]http://www.omegadrivers.net/[/L]
-Jelentős teljesítménynövekedés a 256 MB RAM-mal szerelt kártyákon
-Teljesítménytöbblet a 128, 64 MB-os kártyákon is
-Nagy mennyiségű driver optimalizáció
-Megváltoztatott Omega Control Panel
-''AZ ELSŐ DRIVER SZETT A VILÁGON, AMELY TELJESEN MŰKÖDŐ CATALYST AI FUNKCIÓKAT FOGLAL MAGÁBA'' - mindezt a Catalyst Control Panel, illetve a NET. Framework telepítése nélkül. (Az ATI előreláthatólag nem fog drivert kiadni AI támogatással a 4.10-es csomag előtt.)
A Catalyst AI-ről írt PROHARDVER! cikk:
[L]http://www.prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=8625[/L]
Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest