Aktív témák
-
Bandit21
addikt
Sziasztok!
Elég érdekesen alakult nekem ez a driver... Az előte fennlevő 8.07-et leszedtem DC-vel meg mindenféle módon kiírtottam. Aztán feltettem és csak OGL játékok mentek, ezen kívül mindenütt máshol csak színes háromszögeket láttam...
Eztán feltettem újból a 4.8 omegát, majd dc nélkül rá a 4.9 omegát (itt a CP-ben nem volt 3d-fül... ez is érdekes) majd ezekre rá a 8.07 omegát. Itt minden rendbe volt, a doom3 is gyorsult, a 3dm2005 uaannyit hozott.
AMI A PROBLÉMÁM VELE:
Nem lehet állítani az AF-et mert hiába állítok be akármit, 2-16x-os minőség/teljesítmény vagy szűrést (ez új mi a túró ez?) az eredmény a képernyőn uaaz. Megnéztem NFSU-ban Xpand rally demoban, 2003 texture filtering-jében is. Akármit állítok be az AF uaolyan marad. Vki másnál előjött-e ez a probléma? Ha igen írja meg, előre is köszi!
Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Renault, Dacia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest