- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
ursa major
csendes tag
koszonom, ez a beinditas sikerult ilyen modon.
most jon a kovetkezo problema:
bekapcsolas utan kb- 1 perccel kikapcsol teljesen minden egyeb kozremukodes nelkul. (az mar csak hab a tortan, hogy a PCI-s VGA-vezerlo - s3 trio64v - sem indul be, nincs kep, tobb PCI slot kiprobalasa utan sem.)
Ennek a kikapcsolasnak mi lehet az oka? lehet a belso homero altal indikalt kikapcsolas? Persze, mivel a BIOS-t nem latom, nem tudom allitani, az is igaz viszont, hogyha kikapcsol, talan a hutes nem ok. van venti a processzoron (intel), megy is, az egyetlen ketsegem a hovezetopaszta. valami fekete reteg volt eleve a hutoborda aljan. Ez az? vagy ezt le kell szedni, es beszerezni a szilikont?
legyszi help! -
ursa major
csendes tag
sziasztok,
a minap vettem egy asus p4v8x-x alaplapot 2000-es celeron procival+hűtővel, 256 mb rammal és egy új 300W-os táppal.
a gond az, hogy összerakosgatás után az ég világon semmi nem történik, tehát se a ventillátorok, se semmi el nem indul a főkapcsolóra.
az alaplapon van egy kis led, az kigyullad, továbbá a tápból jövő sorkapcson is mértem feszültséget, de a 12V-os csatlakozon nem (gondolom, ott csak akkor jelenik meg, ha sikerült bekapcsolni, igaz?)
a főkapcsolót is cseréltem, vagyis két házzal (az egyik megintcsak vadiúj) is próbáltam, semmi.
egyes tanácsokhoz igazodva próbáltam 2-3 IDE eszköznyi terheléssel ill. anélkül is, ugyanúgy semmi, csak a kis led.
alaplaphiba? táphiba? felhasználóhiba?
még garanciális minden alkatrész, de remélem, hogy nincs szükség cserére.
mit tudtok javasolni? hol keressem tovább a hibát?
köszi,
akos
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Steam Deck
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest