- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Egér probléma
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulupeti
senior tag
Valóban jó cuccnak tűnik ez az N100, nem tagadom, de januárban amikor megtörtént részemről a fejlesztés, akkor ez még nem állt rendelkezésre. Nyilván felhasználás függő, de számomra sata portok tekintetében pl. eléggé karcsúnak tűnik ez az alaplap, az ára pedig ennek ellenére meglehetősen borsos. Ennyiért megvettem az alaplapot, a procit, a memóriát és még így is maradt ki összeg, ha a jelenlegi árát nézem.
-
gulupeti
senior tag
válasz
#95712068 #12 üzenetére
Igazából nem is azért írtam, mert a régi hűtőjével bármi baj lett volna, csak az enyémhez nem is volt. Itt vettem az aprón, használtan még januárban, 10k-t vastagon megért nekem. Az 5500-as hűtője meg fent volt a polcon, így az került rá. Alulfeszelés ez esetben eszembe sem jutott, de majd ha lesz kedvem lehet ránézek.
A géphez tartozó Patriot memóriákat meg épp tőled vettem.
#13ddekany
Volt egy atomos gépem korábban, egy D510, valamint egy AMD Dual-Core E-350D, azokhoz képest ez egy atomerőmű. Az új atomokat nem ismerem, hogy állnak teljesítmény/fogyasztás terén. -
gulupeti
senior tag
Nekem is van egy ilyenem, a média pc-mben teljesít folyamatos üzemben szolgálatot. Erre a felhasználásra szerintem tökéletesen elegendő. Megkapta a Ryzen 5 5500 hűtőjét, halk, hűvös. Épp néztem nemrég hwinfoval több napos etapokat, 10 watt alatti fogyasztással elpötyörög.
Amikor én vettem is volt már ebben kavar, hogy akkor Raven Ridge vagy Picasso, azt hiszem az előbbi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Vicces képek
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-12700KF
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged