Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- RAM topik
- OLED TV topic
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulupeti
senior tag
Valóban jó cuccnak tűnik ez az N100, nem tagadom, de januárban amikor megtörtént részemről a fejlesztés, akkor ez még nem állt rendelkezésre. Nyilván felhasználás függő, de számomra sata portok tekintetében pl. eléggé karcsúnak tűnik ez az alaplap, az ára pedig ennek ellenére meglehetősen borsos. Ennyiért megvettem az alaplapot, a procit, a memóriát és még így is maradt ki összeg, ha a jelenlegi árát nézem.
-
gulupeti
senior tag
válasz elder troll #12 üzenetére
Igazából nem is azért írtam, mert a régi hűtőjével bármi baj lett volna, csak az enyémhez nem is volt. Itt vettem az aprón, használtan még januárban, 10k-t vastagon megért nekem. Az 5500-as hűtője meg fent volt a polcon, így az került rá. Alulfeszelés ez esetben eszembe sem jutott, de majd ha lesz kedvem lehet ránézek.
A géphez tartozó Patriot memóriákat meg épp tőled vettem.
#13ddekany
Volt egy atomos gépem korábban, egy D510, valamint egy AMD Dual-Core E-350D, azokhoz képest ez egy atomerőmű. Az új atomokat nem ismerem, hogy állnak teljesítmény/fogyasztás terén.[ Szerkesztve ]
-
gulupeti
senior tag
Nekem is van egy ilyenem, a média pc-mben teljesít folyamatos üzemben szolgálatot. Erre a felhasználásra szerintem tökéletesen elegendő. Megkapta a Ryzen 5 5500 hűtőjét, halk, hűvös. Épp néztem nemrég hwinfoval több napos etapokat, 10 watt alatti fogyasztással elpötyörög. Amikor én vettem is volt már ebben kavar, hogy akkor Raven Ridge vagy Picasso, azt hiszem az előbbi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Processzor felvásárlás
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest