Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Raspberry Pi
- Hobby elektronika
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
3 db, szabad avatar:
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
RoyalFlush #1002 üzenetére
Hát akkor nem kell használni, ha nem jó.
Egyébként egy kutya szárnyakkal.
-
Hasek
Közösségépítő
Igazából magamnak terveztem az avatart - majd jó soká, a messzi-messzi jövőben gondoltam - de elment tőle a kedvem, maradok a korábbi elképzelésem mellett...
Így hát, bedobom ezt is a közösbe:
-
Hasek
Közösségépítő
Hát akkor megy a közösbe.
Barragan uraság.
-
Hasek
Közösségépítő
Csináltam egy ilyent:
Ő "Ed, Edd 'n Eddy" egyik "szereplője", Deszka.
-
Hasek
Közösségépítő
Lenne egy kérdésem! Az új rendszerrel, nem kerülnek új avatarok a választhatók közé? Mondjuk a fentebb készítettek közül... Véleményem szerint nem kellene sokat bele rakni, csak mondjuk amit tényleg jól néz ki, és elnyerte a közönség, illetve a nagybetűsök tetszését. Szerintem érdemes lenne bővíteni egy pár képpel a választékot, csak hogy egy kicsit változatosabb legyen a fórum. Nos? Vélemény?
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
CriticalHit #842 üzenetére
Egyedi rang alatt melyiket érted? Quest(Ez én sem tudom), PH! Technikus(Ha a PH!-nak csinálsz valami hasznos dolgot, progit, kiegészíteést, ami tényleg nagyonhasznos, akkor esélyes vagy arra hogy megkapd ezt a címet), Vagy Moderátor/Házigazda(ha felkértnek)?
Szvsz itt folyt.:[link]
[Szerkesztve] -
Hasek
Közösségépítő
válasz
Sirandrish #837 üzenetére
Mint már lenntebb is írtam Cicero-nak, Igen.
-
Hasek
Közösségépítő
Újabbak:
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
Sirandrish #834 üzenetére
Nem! Én ezeket találom a neten, lementem, és elkészítem. Volt egy kép, amin ennél sokkal több ilyen kis figura volt ezekkel együtt, és onnan szedtem.
-
Hasek
Közösségépítő
Képek:
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
parandroid #817 üzenetére
Jó, bocsi! Csak nagyon belelendültem, és meg csináltam minden sz@rt, ami szembe jött velem. Igyekszem, normálisakat, csinálni, amik nem igazán egyediek.
Az újabbak: -
Hasek
Közösségépítő
Akkor már megcsinálom az egész south park szereplő gárdát. Persze azok kivételével, akik már meg vannak.
-
Hasek
Közösségépítő
Oksa. Lentebb láthatóak semleges alkotások is, és az első négy south parkosat, azért csináltam, mert már láttam itt a PH!-n Kenny-t is illetve, MR. Furko-t is, illetve Donald kacsát...stb... és gondoltam akkor miért ne.... A másik kettőt pedig kérésre csináltam.
Ezeket elsősorban nem azért csinálom, hogy mind feltétlenül, kötelező szerűen aktív avatarként szólgáljon, hanem csak úgy. Nem kötelező őket felhasználni. De ha zavar valakit is, akkor megkérem valamelyik moderátort, hogy cenzúrázza(törölje, szedje ki) a south parkos képeket... THX! -
Hasek
Közösségépítő
válasz
Sirandrish #808 üzenetére
őt nem találtam fiatalon, de felnőttként íme:
-
Hasek
Közösségépítő
Drakula:
South Park-osok 5-6 évesen:
Cartman:
Kenny:
Kyle:
Stan: -
Hasek
Közösségépítő
Még újabb:
De mielött megkérdeznétek, nem nem vágtam bele a narancs oldalába, a kép maga ilyen! -
Hasek
Közösségépítő
válasz
parandroid #790 üzenetére
THX! Mármint a választ is, és a pozitív véleményt is!
Itt van pár még újabb alkotásom! Ha majd egyszer eljutunk ahhoz a korhoz, hogy felkerülök az 1HSZ-be, akkor ezeket is be lehetne rakni majd... -
Hasek
Közösségépítő
Nem tudom, hogy kell-e valami kiváltság a kérésemhez, de ha lehet akkor az első HSZ-be, bele lehetne tenni, a 4 utolsó képem, úgy mint a többieknek? -
Hasek
Közösségépítő
[Szerkesztve] -
Hasek
Közösségépítő
-
Hasek
Közösségépítő
-
Hasek
Közösségépítő
Elkészíted a képet normálisan, a követelményeknek megfelelően, majd feltöltöd ide:[link], vagy más képfeltöltő oldalra, és megjeleníted a képet, már a netről, kimásolod a címét, és ahol a hsz-eket írod, az alsósorba van olyan, hogy ''kép''. Arra rá kattintasz, és oda beírod/másolod a kép címét. És kész. De itt, az 1HSZ-ben minden lényeges le van írva(nem csak ezzel kapcsolatban):[link]
-
Hasek
Közösségépítő
Itt van pár alkotásom:
Remélem jók lettek.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Spórolós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest