Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
Aktív témák
-
raszputyin
senior tag
nem vagyok nagy szaki... de talán ha újrafordítod forrásból (na erre rá fog menni jópár perced, meg kell hozzá egy csomó -dev csomag), akkor jobb lesz
a fordítás nem nagy dolog jó esetben, leszeded a forrást, kitömöríted (Midnight Commanderrel, ha parancssorozni nem akarsz mikor nem muszáj), belépsz a könyvtárába, aztán ./configure-t szólsz. Nézed, hogy megáll-e és ha igen, mit ír. Ha kér vmit, telepíted a csomagot és újra. Ha a configure elégedett, akkor írod, hogy make. az jó esetben lefordít mindent. aztán root-ként mászol oda, és ''make install''-t szólsz, akkor telepít.
bénaságból vagy nem, én is így jártam suse 9.2-vel, most megy.
szerk.: kicsit várj még, mert biztos van egyszerűbb megoldás, hátha megjön egy guru és mond egy 1soros parancsot, amitől minden szép és jó lesz ;-)
szerk. II.: jószokásomhoz híven most néztem meg a hsz-od dátumát... hát igen, vlsz már rég megoldottad
bocsi...
az a ''valami'', ami miatt a régebbi kopete nem megy, a micro$oft egy tipikus ''cseszegessük a felhasználót csak mert nincs jobb dolgunk'' szrsága. a kopete-oldalon is sztem írják, pontosan mi történt. megismételni szerencsére nemigen fogják, mert sok értelme nincs, most, hogy van Webmessenger.
Azért ha már itt vagyok, hadd reklámozzam a Skype-ot. msn-nél sokkal jobb.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- Óra topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gumi és felni topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
bocsi...