- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Monitorkalibráló eszközök
- TCL LCD és LED TV-k
- Analóg fényképezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
Aktív témák
-
vati
senior tag
válasz
proximus
üzenetére
adj ki egy dmesg parancsot, hátha írni fogja mi a gond(ha a lemez akadozik, már akkor is dőlni szoktak a warning-ok, meg az ''Atapi reset complete'' )
A dmesg-et shell ablakból kell kiadni? Mit csinál? Kiiírja a kernel üzeneteket amíg le nem lövöm?
Maga az író sw is visszad egy ablakban nagy csomó üzenetet, ''Atapi reset complete'' nem rémlik, este megnézem.
Nem akartam ISO fájlt csinálni, hanem röptében írni DVD-RWt. (hoppá, ugye nem lehet gond a minuszos DVD-formátum? Mert nekem az van.)
Maga az éles írás rögtön az elején leakad, szerintem semmi nem megy ki a lemezre. (onnan gondolom, hogy utána a diszk törlés azonnal visszajön sikerrel)
Érdekes módon a dvd-rw lemez inicializálás ment, legalábbis semmit nem reklamált. Pedig ekkor is írnia kellett a lemezre, látszik is a diszken hogy van rajta valami!
Azért _annyira_ nem új dolog a DVD-írás, és egy sor sw-fejlesztő cég úrrá tudott lenni a problémán.... az íróm vagy 10 formátumot ismer. DVD-RAM támogatásról ne is álmodjak?
Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest