Hirdetés
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Fali konzol lapos tévékhez
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
érdemes leállítani a gdm-et az rpm telepítése előtt: crtl+alt+f1 -> service gdm stop -> rpm -i --force --nodeps fglrx########
ezután fglrxconfig, majd service gdm restart. fgl_glxgeras ha működik akkor lehet örülni, ha hibákat ír a konzolra, ahol indítottad, akkor be kell állítani a tmpfs-t, így:
az /etc/fstab -ba írd: tmpfs /dev/shm tmpfs defaults 0 0
ha ez a file aljára került, akkor egy entert is nyomj a sor végere, mert kell.
eztán mount tmpfs, és ha minden igaz, mostmár tényleg működik.
amennyiben 1.2 -es uhu használsz, akkor az xorg-hoz való fglrx-et szedd le, ha 1.1-est, akkor az xfree4.3.0-hoz valót. -
duo
addikt
uff. nem tudom. valahogy szedd ki a mesaGL modult mert akkor azzal ütközik az fglrx (sajnos azt nem tudom megmondani hogy kell, még sohasem csináltam.) meg ezt a már feltelepített (és ezekszerint ütköző) fglrx-et is. majd újra az, amit fentebb (#1501) leírtam. működnie kéne. (ha UHu 1.2 (Rost)-od van, abban meg már alapból van vmiféle ati támogatás. (bár nem hajta ki olyan jól, mintha a gyári ati driver lenne fent.) Esetleg valamelyik hivatalos linuxfórumon, vagy levlistán is tedd fel a kérdést.
egyebet nem tudok mondani...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest