Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nemurea

aktív tag

válasz alitak #24427 üzenetére

Bár már nagyjából kezd irányba állni, ahogy látom, de röviden összefoglalom, nálam mi a szitu:
    - ha Ubuntura telepíted, és említetted, hogy nem akarod, hogy a rendszer sok erőforrást használjon, akkor inkább Xubunu, nálam azon (is) van Kodi, gyorsan bootol, a Kodi is zökkenők nélkül megy, de ha épp kell, ott a GUI, lehet FTP-t, miegymást telepíteni
    - ha *ubuntu a háttérrendszer, akkor a Kodi annak a drivereit fogja használni, nem hozza magával, mint a sima Kodi telepítésnél. Ezt onnan láttam, hogy először a HD filmeket 80-90%-os prociterheléssel játszotta le (Atom), de miután a Xubuntuban feltelepítettem az nvidia zárt drivert, szépen visszaállt 0-20%-ra, mivel elkezdte használni a grafikus társprocit. Ezt a normál Kodi eleve így csinálta.
    - innentől kezdve érdekes, hogy a Server Edition-re milyen meghajtót rakj.
    - tuti írtad az elején, de nem olvastam addig vissza: gondolom, HDD-re vagy SSD-re telepíted, nem pendrive-ra. Nekem akkor csinált ilyen furcsa fekete képernyőket, amikor pendrive-ról telepítettem pendrive-ra. Amúgy sajnálom, hogy a Kodibuntu vakvágány lett, az egy jópofa kezdeményezés ilyen esetben.
    (Szerk: Máskor ütök egy F5-öt, mielőtt nekiállok posztolni, hogy lássam, időközben már merre ment a társalgás :DD )

Új hozzászólás Aktív témák