Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyulank

addikt

válasz Syl #16061 üzenetére

Szerinted ezeket csak kitalálom? :D Én FF-ot favorizálom(youtube videó pár perc után megáll, teljesképernyőn ilyenkor alt+tab asztal, aztán rákattintok a FF ikonjára, ekkor előjön a kirás, hogy valami jawa vagy flash még dolgozik, vagy összeomlott, folytassa vagy ne? Mindegy melyikre megyek, amint rákattintok a gombra folytatódik, de nem látom, csak ha újra rákattintok a FF ikonra, hogy előrehozza, majd ez van, hogy percenként 2x előfordul), de még a Chrome elmegy, mert már abba is van adblock, meg stylish. Ez a Chrome+... Beálltások: "A fiók bejelentkezési részletei elavultak. Jelentkezzen be újra" Simán bejelentkezik, aztán bezárom, megnyitom, és megint kezdődik előről. Ha rámegyek a bejelentkezésre már csak a jelszót kell bernom. De ha rosszul rom be, kirja, hogy rossz, szóval nem értem, mert belép, úgyhogy nem tudom, mi avult el. De ezt majd felteszem valami Chrome-os topikba, ha nem tudja senki. A Chromba viszont lehet hosszú i-t is rni, úgyhogy ha nem lenne ez a másik baja, lehet jó lenne.

Új hozzászólás Aktív témák