Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
Aktív témák
-
kovi831
aktív tag
Ezt el is felejtettem, hogy VLC az visz mindent, amúgy a szinkronosoknál okés, de valamiért a feliratot nemigen tudom rajta beállítani(vagy van vagy nincs).A másik lejátszó amit ennél gyakrabban használok az a KmPlayer. Ennek van linuxos verziója?(tudom láma kérdés, de ettől a progitól nehéz megszabadulni)
-
kovi831
aktív tag
válasz
n0_gAboR
üzenetére
Köszi,sikerült feltenni(az isot raktam mellé).
Codec "problémára" van valami megoldás?(pl. van-e FFDSHOW-nak linuxos változata?)
Direkt ezt választottam nem pedig a kiwi-t mert annak a beépített codecjei kockásítják a video filmeket, 720p-s mkv-val is kipróbáltam azzal is rossz.Tehát a sima ubuntu alá kéne valami megoldás. -
kovi831
aktív tag
Sziasztok!
Van 1 kis problémám a Wubi telepítésével, ismert problémáról van szó, ezt írja ki:
Could not access the CD, please make sure other applications ara not using it and try again.Olvasgattam az ubuntus fórumokon, ott azt írják, hogy ki kell kapcsolni a virusírtókat,tűzfalat stb.De nem működik(dual amd-m van) így sem...próbáltam már a simát és a 64 biteset is.
Nem szeretnék neki külön partíciót(amit leosztok neki később már nem tudom a visszacsatolnia windowsos partícióhoz) elég volt nekem szenvedni a suse disztribúciókkal.
A windowsom a wxpee.hu oldalról van(extended diablo).Lehet ezért nincs adminisztrátori jogom?Ha valaki tud valami megoldást az ne tartsa vissza magát!
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs