- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- E-book olvasók
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
ttibor
csendes tag
Kernel Panicra van valakinek megoldasa?
Mi a különbség a desktop és server között? -
ttibor
csendes tag
Sziasztok! Van az Ubuntunka valami gépigénye? Ma a cégnél megprobáltam feltenni az egyik gépre, de nem ment, CD-ről boot-oláskor valami Kernel problémát nyávogott, meg hogy Kill INIT, ez az utan van miutan a menuben kivalasztottam hogy: Start or Install (holnap megnézem pontossan ha addig igy nem tud valaki tippet adni hogy mi a gáz)
A gép 1800Mhz Celeron 256Mb RAM, 60Gb vinyó, meg valami alaplapi Video. XP simán megy rajta csak Ubuval van baj. Tipp? Thx -
ttibor
csendes tag
válasz
dr_strange
üzenetére
köszi, müködik!

-
ttibor
csendes tag
vinyo partition magic-el formázás fat32-re, ubuntu újra telepít, és még mindig nem látom a fat-os vinyót
megőrülök!!! 
-
ttibor
csendes tag
sziasztok!
kezdő vagyok ubuntubol,meg linuxbol is amugy.
Sambat állítgattam, és azota inditasnal a következő jelenik meg: (bejelentkezéskor):
''A $HOME/.dmrc fájl jogosultságai nem megfelelőek és mellőzve lesz. Ez megakadályozza az alapértelmezett környezet és nyelv mentését. A fájl tulajdonosa a felhasználó kell hogy legyen és 644 jogall kell hogy rendelkezen. A felhasználó saját könyvtárának tulajdonosa kell hogy legyen és más felhasználok nem irhatják.''
Ezt hogy csináltam szerintetek és hogy tudom visszacsinalni! Nagyon idegesítő!
Köszi
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Autós kamera eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vinyo partition magic-el formázás fat32-re, ubuntu újra telepít, és még mindig nem látom a fat-os vinyót
megőrülök!!!