Hirdetés
Aktív témák
-
ThinkPad X61s
a magyar szerver megkerülése után -egyelőre úgy tűnik- minden működik
kellemes meglepetés volt, hogy a pöcökegér harmadik, görgető gombja is minden külön buherálás nélkül is teszi a dolgát
-
válasz
audi100td
üzenetére
win 7-el semmi gondom nem volt.
kb. 2 hónappal ezelőtt volt fent a gépen 10.10 és 10.04 is, azokkal sem volt lényeges problémám.nemrég volt a gépem szervízben (még két hétig garanciális, ezért szeretném minél gyorsabban kizárni a hardveres problémát!), azóta csak ubi volt fent, a problémák azóta jelentkeztek, amióta visszajött a gép. (remélem, hogy nincs összefüggés)
holnap délután visszarakom rá a wint és remélem a legjobbakat. -
Lenovo T61, intel, Ubuntu 10.04. (10.10-el is produkálta ugyanezt)
A képernyő jobb felső sarkából eltűnik a kikapcsoló gomb, a név helyett is valami baromság jelenik meg, a naptár ikon részt duplikálja. Ki-, és bekapcsolás után is. Graf kártya illesztőszoftver gond lesz? Régebben nem volt ilyen problémám ezzel a géppel.
-
T61 (Ubuntu 10.10): a pöcökhöz tartozó görgető gomb csak a Thunderbirdben végzi a dolgát, netezés közben, doksik olvasása közben nem.

Szerk: @body007

-
Átmásoltam egy Win7 gépről egy raklap doksit (office, pdf, stb.) az Ubis gépre. Mikor átnéztem a könyvtárakat, akkor meglepve vettem észre, hogy berakott közéjük jópár különböző nevű, de ugyanazt ábrázoló jpg képet. A másik gépen és a pendrive-on nem voltak rajta, az Ubis gépen, meg friss rendszer van, teljes lemezre telepítve.

Szerk: vírus nincs a gépen és a pendrive-on sem
-
-
Egy jól működő 10.04-t átlagos felhasználás mellett érdemes/megéri lecserélni a 10.10-re?
-
Az Evolution-t hogyan tudnám rávenni arra, hogy az összes levelek közül is törölje azt az emailt, amit a bejövő leveleknél már töröltem?
-
Használ közölünk valaki Toshiba NB200 netbookot Ubuntuval? Tapasztalatok? Üzemidő?
Aktív témák
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest