Hirdetés
Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Pont most próbálgatok egy 11.10-et virtualboxban. Az utóbbi időben leginkább ssh-n keresztül volt közöm Deb-hez és Ubuntuhoz is, így nem voltam teljesen képben a gui milyenségével.
Megrögzött OS X userként azt kell, hogy mondjam ez egy nagyon jó irány. Az egész rendszeren érződik az átgondoltság és az összeszedettség.
Az államat kerestem a Software Center és a One összeszedettségétől. Nyilván a SC-ben még vannak csúnya ikonok és van pár dolog amit másként csinálnék, de ettől függetlenül ez egy olyan rendszer, amit nyugodt szívvel adnék akár Édesanyám kezébe is. Szép jól kezelhető intuitív lett a rendszer.
Még nem ástam bele magamat a guiba annyira, de elsőre sokkal egységesebbnek tűnik mint egy Win7.
Belegondoltam, hogy anno mi is várt gui gyanánt 10-11 évvel ezelőtt egy Debianon (nem tudom, hogy már Woody volt-e
). Nagyot változott a világ Linux desktop vonalon.Viccen kívül rákívántam egy jó öreg Thinkpad-re, valamilyen kis SSD-vel és Ubuntuval második backupnak.

Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Nagyot változott a világ Linux desktop vonalon.