- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Magyar árat kapott a Honor MagicPad 2
- Hobby elektronika
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Videós, mozgóképes topik
Aktív témák
-
Terminus_
aktív tag
válasz
üzenetére
Viszont OpenOffice-szal azért lehet szívni. Nekem a Writer-rel kellett megírnom egy 200 oldalas doksit. Mit ne mondjak, öregedtem vagy 5 évet. A doksit tetszőleges helyen, tetszőleges időben volt képes szétzúzni és az undo egy idő után nem tudta rendesen visszavonni a dolgokat. Pl. formázást visszavonta, de a stílust nem sikerült, táblázatokat szétcsúsztatott, bekezdéseket tett át új oldalra indokolatlanul, a képaláírásokról meg ne is beszéljünk... Az Impressel kapcsolatban meg munkatársaim panaszkodtak sokat.
Bár linux alá nincs jobb alternatíva, én munkára még nem fognám be. Annak ellenére sem, hogy a munkahelyemen ezt erőltetik (mondjuk itt Windows alatt használjuk). Talán majd az IBM gatyába rázza az egész projektet.
Én egyenlőre csak akkor javaslom, ha otthoni felhasználásra lesz, nem dolgozni.
T_
ui.: billentyűzetkiosztásos problémámra van valakinek ötlete?
-
Terminus_
aktív tag
Sziasztok!
Gyors kérdés: amerikai angol billenytűzetnél szeretném elérni, hogy SHIFT+Á az " (dupla idézőjel, vagy macskaköröm vagy mi a szösz) legyen, viszont egyenlőre ezt produkálja ¨ . ALTGr+SHIFT+Á viszont eléri a kívánt hatást. Nos, én szeretném elérni, hogy a megszokott, ALTGr nélküli módon legyen dupla idézőjelem. Programozáskor nagyon idegesítő így. Amúgy Rendszer\Beállítások\Billentyűzet Kiosztások tabon az "Amerikai angol Alternatív nemzetközi (korábban us_intl)" van kiválasztva.
Amúgy 7.04 és Gnome.
T_
Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- EAFC 26
- Androidos fejegységek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borderlands 4
- One mobilszolgáltatások
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- PC Játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 45GX90SA-B Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest