Aktív témák
-
qwertly
addikt
Szia próbáltam ahogy leírtad de az a gond,hogy nem tudok a terminálba belépni ugyanis amikor bebotol a megjelenik az ubuntu nyitóképernyője utána bejön nVidia zöld jele és már itt mások a képernyő nem lehet tovább lépni hiába akarom a terminált előhívni nem reagál rá.Vagy ha reagál csak a monitoron nem látom mert tovább nVidia jelét látom és,hogy hangyás a monitor.Utána reset gombbal tudok csak kilépni és csökkentett módban a -dpkg opcióval indítok az lefutót akkor felajánlja,hogy egy entert nyomjak és indítsam ell -resum módban.Ez után elindul az ubuntu az az érdekes,hogy a eszközmeghajtók között sem érzékeli a nVidia kártyát ami egy 9600GT,kiírja nincsen ezen a rendszeren zárt meghajtók
. -
korcsi
veterán
3 particióm van, egy / (sda2) egy wines /home/we/win (ntfs; sda1) és egy "adat" /home/we (sda3) ami nálam a saját home particióm, ezen van minden adatom és a programok beállítása.
Telepítés után mindenki egy partición volt és mountolás nélkül működött a rendszer.
Nem az a lényeg, hogy mountolással vagy anélkül minden a helyén legyen a rendszerben a könyvtárfában?
Valszeg én nem értem a dolgot és partizán akcióban a józan paraszti eszemre hagyatkozva oldom meg a dolgokat.
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.