Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• dbius

veterán

válasz Neil Watts #6262 üzenetére

nem kell, elfér 21"-on :K

a lelke már fel van telepítve ahogy látom.

Jelöld ki telepítésre az alábbi csomagokat a listából:

fusion-icon
    emerald
    szerk: valóban, jól mondja a kolléga, a compizconfig-settings-manager csomag sincs fent, eddig észre sem vettem, azt is fel kell raknod!

miután kijelölted, alul az állapotsorban ellenőrizd, hogy nem jelölt ki csomagokat leszedésre. (jelenlegi képeden install 0, update 0, remove 0)

Ha semmi nem "jelölődött" ki remove-ra, akkor rakd fel ezt a két csomagot.

Ha ezzel kész vagy, és fent van a vga drivered is, és megy a 3d, akkor ezt követően elméletileg mennie kellene a compiznak. szerk: hogy megy-e a direct rendering úgy tudod ellenőrizni hogy kiadod az alábbi parancsot:

glxinfo |grep direct

Add ki az alábbi parancsot konzolból (bár bekerül a listába is, de most konzolból indítsd, hogy az esetleges hibaüzeneteket lássuk):

fusion-icon

Ha minden rendben van,akkor mennie kell innentől a compiznak, és a fusion-icon felkerül a futó taskok közé, kis kék bizbasz formával :D

Ha netán nem lenne ablakdekorációd, akkor a fusion-iconra jobb klikk, majd select window decorator-nál jelöld ki az emerald-ot.

Ha ezt követően sem lenne ablakdekorációd, akkor szintén jobb klikk a fusion ikonon, majd reload window manager.

Ha pedig minden rendben, akkor faragk ki a saját stílusod ;)

• szacsee

nagyúr

válasz Neil Watts #6262 üzenetére

Most live-ról tolom, én az adobe Flash player (install)-t telepítettem és megyen..

Nálad a Compizconfig-settings-manager nincs telepítve, az kell hozzá.. :K
    De majd jönnek a guruk és megerősítik, vagy cáfolják az állításom. :R

Aktív témák