Hirdetés
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
Aktív témák
-
válasz
vilmaboy
üzenetére
Ha bejön a desktop, akkor bedugod a pendrive-t, és felmásolod

Nya! A winxp meg ilyesmik nem látják az Ext prtíciókat, mert windózok. Total commanderre van EXt plugin, de az asszem csak olvassa.
Ha a Linux után teszel fel winnyózt, akkor mindenképp helyre kell rakni a bottoloadert, mert a windóz általában összetúrja -> Livecd-ről bebootol, onnan megold.
De az se hülyeség, amit tropico ír.
-
tropico
tag
válasz
vilmaboy
üzenetére
Figyelj én nem akarlak rábeszélni, de a szavaidból úgy veszem ki hogy már minden-mindegy szinten tartasz.

Próbálj ki egy nem ubuntu alapokra épülő disztrót. Slackware, Puppy, DamnSmall, Crunch- v. Archbang. Ezek amiket itt említettem pen-ről kiválóan futnak tesztelni szerintem ezek jók aztán majd kiderül melyik válik be neked a laptopod miatt.Elviteg bámilyen partíció-szerkesztő látja és partícionálni is lehet win alól. De az etx-es partíciók olvasása nem alapértelmezett win alatt. Segédprogival azt is lehet.
Aktív témák
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest