Hirdetés
Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
#40553216 #35675 üzenetére
Nem is az fsck-val van itt a bajom..
. Ha kikapcsolom, akkor is itt a vége a dolognak. Nem bootol tovább. Még csak egy konzolom sincs.
Akkor most jön a nagy kérdés:
-Ha újra akarom telepíteni legvégső megoldásként, akkor meg lehet e oldani a következő dolgok valamelyikét:1.) - Sima újratelepítés, 10.04 LTS-t, még pedig úgy, hogy a partición lévő /home nem sérül?
2.) - Ha valahogy mentést csinálok a komplett /home-ról, akkor az újrarakott rendszer alá be tudom e mountolni - mégpedig úgy, hogy az összes progi meglegyen? Vagy csak adat szinten úszom meg? (Clean install esteén értem az egészet)(Hol lehet beállítani, hogy ne induljon a GUI? Hanem csak konzolin bootoljon és majd én eldöntöm, hogy legyen e X?)
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Delta Force (2024)
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest