Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
üzenetére
Nem is az fsck-val van itt a bajom..
. Ha kikapcsolom, akkor is itt a vége a dolognak. Nem bootol tovább. Még csak egy konzolom sincs.Akkor most jön a nagy kérdés:
-Ha újra akarom telepíteni legvégső megoldásként, akkor meg lehet e oldani a következő dolgok valamelyikét:1.) - Sima újratelepítés, 10.04 LTS-t, még pedig úgy, hogy a partición lévő /home nem sérül?
2.) - Ha valahogy mentést csinálok a komplett /home-ról, akkor az újrarakott rendszer alá be tudom e mountolni - mégpedig úgy, hogy az összes progi meglegyen? Vagy csak adat szinten úszom meg? (Clean install esteén értem az egészet)(Hol lehet beállítani, hogy ne induljon a GUI? Hanem csak konzolin bootoljon és majd én eldöntöm, hogy legyen e X?)
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (ELKELTek)
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Ha kikapcsolom, akkor is itt a vége a dolognak. Nem bootol tovább. Még csak egy konzolom sincs.